marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comedia cu Alex Velea si Dragos Bucur, Nasa are premiera vineri! Vezi aici trailer!

Nasa ajunge pe covorul rosu, vineri, la CinemaPro!

Comedia cu Alex Velea si Dragos Bucur, Nasa are premiera vineri! Vezi aici trailer!

articole relationate

Nasa

Nasa

Whitney Anderson revine in Romania cu ocazia premierei de gala a filmului Nasa, pentru a pasi pe covorul rosu impreuna cu Dragos Bucur, Alex Velea, Catalina Grama, Stefan Iancu, Laura Cosoi si alti multi actori renumiti, vineri, pe 29 aprilie, de la 19.30, la CinemaPRO.


Alaturi de numele sonore din distributia filmului, vor fi prezente la eveniment si numeroase vedete din showbiz-ul romanesc. Andreea Esca, Andra, Catalin Maruta, Andi Moisescu, Olivia Steer, Pavel Bartos, Adela Popescu, Radu Valcan, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Madalina Draghici, Mircea Solcanu, Andreea Raicu, Luana Ibacka, Razvan Ciobanu, Valentina Pelinel, trupa Simplu, Maria Marinescu, Frank Collin si Dan Chisu sunt doar o parte dintre personalitatile care vor veni sa rada in hohote la premiera de gala a filmului The Godmother.


De pe covorul rosu nu vor lipsi nici realizatorii filmului, in frunte cu regizorii Virgil Nicolaescu si Jesus Del Cerro, scenaristii Viorel Mihalcea si Tudor Voican si producatorii Alma Sarbu si Patricia Poienaru.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies