marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

NAT SU KO. NAT SU KO. Actorul care l-a invatat Muay Thai pe Van Damme in Kickboxer, filmul care l-a facut celebru. Cum arata dupa 23 de ani Xian Chow

Dennis Chan a devenit cunoscut datorita rolului pe care l-a jucat in primul film al seriei Kickboxer, rol in care l-a transformat pe Jean-Claude Van Damme intr-unul dintre cei mai periculosi si bine antrenati eroi din productiile cu arte martiale.

NAT SU KO. NAT SU KO. Actorul care l-a invatat Muay Thai pe Van Damme in Kickboxer, filmul care l-a facut celebru. Cum arata dupa 23 de ani Xian Chow

 

La 23 de ani dupa celebrul film, cel care i-a fost mentor lui Jean-Claude Van Damme isi continua cu succes cariera in cinematografie, inceputa in 1981. In acest timp  majoritatea rolurilor pe care le-a interpretat s-au bazat pe calitatile sale de profesor de arte martiale care i-a ajutat pe eroii din pelicule sa-si duca la bun sfarsit misiunile.

 

In 1989, Dennis Chan a obtinut rolul in prima parte a seriei Kickboxer, unde a fost mentorul lui Kurt Sloane (Jean-Claude Van Damme) in incercarea acestuia de a-si razbuna fratele, Eric Sloane (Dennis Alexio), care a paralizat in timpul unei lupte. Din dorinta de a face dreptate, Kurt il provoaca la duel pe cel care i-a periclitat soarta fratelui sau, iar pentru a se pregati asa cum trebuie apeleaza la serviciile lui Xian Chow (Dennis Chan), un cunoscut profesor de arte martiale, Muay Thai fiind un stil de lupta foarte cunoscut. Colaborarea celor doi a fost una extraordinara, lucru simtit si de publicul care participa la luptele lui Kurt pe care il aclamau cu numele de "Na Su Ko" (Luptatorul Alb).

 

Succesul pe care l-a avut cu prima parte a seriei l-a propulsat pe Dennis Chan in distributia urmatoarelor doua parti, chiar daca Jean-Claude Van Damme a fost inlocuit cu Sasha Mitchell. De la acele reprezentatii, Dennis Chan a jucat in peste 20 de productii, ultima dintre ele fiind The Man with the Iron Fists, in distributia careia se afla Russel Crowe si Jamie Chung. 

 

sursa foto: flicker.com
 

Intr-un interviu acordat pentru un site al fanilor lui Jean-Claude Van Damme, Dennis Chan a povestit cum a ajuns sa joace alaturi de faimosul actor si cum a decurs relatia cu acesta.

 

"M-am intalnit cu producatorul filmului, David Worth, un om foarte deosebit. Mi-a spus ca as fi potrivit pentru rolul lui Xian Chow si m-a intrebat care este viziunea mea despre felul in care ar trebui jucat. Probabil ca i-a placut ceea ce i-am povestit, deoarece cateva zile mai tarziu m-a sunat sa ma intrebe daca pot veni la o intalnire cu Jean-Claude Van Damme. Vroiau sa vada cum colaboram. De aici a inceput totul", a declarat Chan.
 


 

 

"A fost o experienta incredibila, Jean-Claude este un tip extraordinar. Am fost impresionat de concentrarea de care a dat dovada. A fost o chimie extraordinara intre noi, a fost foarte curios sa afle cat mai multe detalii despre cultura noastra pentru a se integra cat mai bine in pielea personajului", a explicat Dennis Chan, fratele mai mic al lui Philip Chan, cel care a jucat alaturi de Jean-Claude Van Damme in Bloodsport si Double Impact.

 

"Sunt foarte mandru de aceasta experienta, mi-a deschis multe usi, iar colaborarea cu Van Damme a fost exceptionala, precum cireasa de pe tort. Am mai jucat alaturi de el in Knock Off si sper ca vor mai exista si alte oportunitati de acest fel", a spus Dennis Chan.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies