marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman are origini romanesti!

Tatal actritei a avut descendenti in randul unor imigranti evrei din Romania si Polonia, iar bunicii din partea mamei ar proveni din Austria si Rusia.

Natalie Portman are origini romanesti!

Numele real al actritei in varsta de 29 de ani este Natalie Hershlag, iar originile ei pot fi considerate un amalgam de nationalitati.

Astfel, tatal vedetei, Avner Hershlag, este un medic israelian specializat in tratamente de fertilizare si reproducere, iar mama ei, Shelley Stevens, este o evreica din Statele Unite.

Familia din partea tatalui are descendenti in randul unor imigranti evrei din Polonia si Romania, in timp ce mama sa provine din randul unor evrei din Austria si Rusia.

Bunicul din partea tatalui a murit in lagarele de la Auschwitz, iar strabunica ei s-a nascut in Romania si a fost spion pentru britanici in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Natalie Portman a debutat in lumea cinematografiei la numai 13 ani, in 1994, cu un rol in filmul francez "Leon".

Actrita isi promoveaza acum cea mai recenta pelicula in care joaca rolul unei balerine, "Lebada neagra". Deja criticii spun ca personajul interpretat de Natalie ii va asigura macar o nominalizare la Oscar.

Citeste si:

Natalie Portman, sarut fierbinte cu Mila Kunis! VIDEO

"Lebada Neagra" avut premiera in LA! Natalie Portman, in drum spre Oscar

Natalie Portman nu stie sa fie senzuala in filmul “Lebada Neagra”

Natalie Portman e "Lebada neagra" la Festivalul de Film de la Venetia


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies