marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman, dezgustata de anti-semitismul lui Galliano

Proaspata castigatoare a unui premiu Oscar si imaginea casei de moda Dior, actrita Natalie Portman il condamna pe John Galliano pentru remarcile sale la adresa iudaismului:

Sunt profund socata si dezgustata de imaginile cu John Galliano. Ca o persoana mandra ca este evreica, nu vreau sa mai fiu asociata in niciun fel cu domnul Galliano”.

Natalie Portman, dezgustata de anti-semitismul lui Galliano

Clipurile publicitare infatisand-o pe actrita promovand noul parfum Dior ruleaza in momentul de fata la televiziunile americane. Acestea ar putea fi anulate din pricina scandalului cauzat de designer intr-un bar. Declaratiile socante antisemite au fost surprinse intr-un videoclip care circula pe internet si au ca tinta o tanara de origine iudaica.

Din pricina incidentului, Galliano a fost demis din functia sa de (director de creatie) la Dior. Creatorul de moda a declarat ca “il iubeste pe Hitler” si ca stramosii fetei respective ar trebui gazati cu totii.


Acuzatiile i-ar putea aduce in jur de 6 luni de inchisoare, asa ca miercurea trecuta designerul britanic si-a cerut scuze oficial pentru afirmatiile rasiste



Modifică setările cookies