marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman: este cea mai valoroasa actrita de la Hollywood, conform Forbes. Cati bani aduce vedeta pentru fiecare dolar primit

Revista Forbes a lansat topul celor mai valorosi actori de la Hollywood. Actrita Natalie Portman s-a aflat in fruntea clasamentului, urmata de Kristen Stewart.
 

Natalie Portman: este cea mai valoroasa actrita de la Hollywood, conform Forbes. Cati bani aduce vedeta pentru fiecare dolar primit

 

Cei de la Forbes au alcatuit topul actorilor care aduc cei mai multi bani la Hollywood. Analiza s-a facut pe baza a ultimelor 3 filme lansate de actori si a realizarilor a acestora in box-office si s-a calculat conform sumelor, ce profit aduce fiecare actor pentru fiecare dolar primit din salariu.



Natalie Portman
ramane favorita Hollywoodului. Actrita din Lebada Neagra/Black Swan a devenit cea mai profitabila actrita din industrie: pentru fiecare dolar primit ea aduce un profit de 42.70 de dolari. Black Swan, filmul care i-a adus in 2011 Oscarul pentru cea mai buna actrita, a fost un real succes pentru o productie independenta - a strans incasari mondiale de 329 de milioane de dolari, la un buget de doar 13 milioane de dolari.

Urmatorul ei film, comedia romantica No Strings Attached, in care a aparut alaturi de Ashton Kutcher,a  strans incasari globale de 150 de milioane de dolari. Chiar daca Your Highness n-a mai avut acelasi succes, actrita si-a mentinut prima pozitie in top.

 

 


Kristen Stewart
se afla pe locul 2. Actrita din seria Twilight aduce pentru fiecare dolar primit 40.60 de dolari. Kristen Stewart este cel mai bine platita actrita din lume, asa ca este un pic straniu cum a ajuns doar pe locul 2 in topul celor de la Forbes. Actrita a cucerit box-officeurile mondiale cu ultimul film Twilight, Breaking Dawn: Part 2  (incasari mondiale de 795 de milioane de $) si Snow White and The Huntsman (incasari mondiale de 396 de milioane de $).

Pe locul 3 se afla actorul Shia LaBeouf, care a putut fi vazut anul acesta pe marile ecrane in drama Lawless, alaturi de Tom Hardy si Jessica Chastain.

 



Topul celor mai valorosi actori de la Hollywood


1. Natalie Portman - 42.70 de $

2. Kristen Stewart - 40.60 de $

3. Shia LaBeouf - 35.80 de $

4. Robert Pattinson - 31.70 de $

5. Daniel Radcliffe - 30.50 de $

6. Taylor Lautner - 29.50 de $

7. Bradley Cooper - 25 de $

8. Dwayne Johnson - 22.70 de $
 
9. Amy Adams - 22.60 de $

10. Kevin James - 22.40 de $

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies