marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman îmbracă costumul de astronaut în „Lucy printre stele“

Cea mai tulburătoare dramă a unei cosmonaute este redată în acest film ecranizat după fapte reale.

Natalie Portman îmbracă costumul de astronaut în Lucy printre stele
„Lucy printre stele“/„Lucy in the Sky“ este o dramă psihologică din 2019, inspirat din viața astronautei NASA Lisa Nowak, care a stârnit multă vâlvă în 2007, când a fost arestată pentru o răpire. Practic, după ce s-a întors pe Terra după o misiune în spațiu, aceasta a început, încet, încet, să piardă contactul cu realitatea pe care o știa. La un moment dat, aceasta a avut o aventură cu William Oefelein, un alt astronaut al NASA la acea vreme, care era deja într-o relaţie cu o altă femeie, Coleen Shipman, care avea la rândul ei o funcţie importantă, cea de Căpitan al Forţelor Aeriene. Aflând despre cealaltă femeie din viaţa lui William, astronauta a a decis să se răzbune, răpind-o pe Coleen.

 
Filmul, regizat, co-produs și co-scris de Noah Hawley, povesteşte toate aceste întâmplări schimbând numele eroinei în Lucy Cola, personaj interpretat de Natalie Portman.
 
Rolul principal ar fi trebuit să ajungă la Reese Witherspoon, dar aceasta s-a retras din proiect pentru a termina filmarile pentru al doilea sezon al serialului „Big Little Lies“.
 
Filmul îi mai are în distribuție pe Dan Stevens, Zazie Beetz, Jon Hamm și pe veterana Ellen Burstyn.

 

 

Pe coloana sonoră se poate auzi melodia „Lucy in the Sky with Diamonds“ a celor de la Beatles.
 
Filmul „Lucy printre stele“/„Lucy in the Sky“ este difuzat azi, 26 octombrie, la Pro Cinema de la ora 20:30 şi, în reluare, de la ora 01:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies