marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman la SAG Awards, cu o tinuta de peste 2 milioane de dolari

Actrita din "Black Swan" a pasit pe covorul rosu de la Screen Actor Guild Awards intr-o rochie alba Azzaro, bijuterii Tiffany in valoare de 2 milioane de dolari si un plic din saten negru Roger Vivier.

Natalie Portman la SAG Awards, cu o tinuta de peste 2 milioane de dolari

Natalie a plecat acasa cu premiul pentru Cea mai buna actrita in rol feminin, pentru prestatia din "Black Swan".

Portman a fost extrem de laudata de criticii de moda pentru alegerea tinutei, care i-a pus in evidenta burtica de mamica.

Actrita, care asteapta primul copil cu logodnicul sau Benjamin Millepied, nu a vrut sa faca publica valoarea bijuteriilor purtate pentru ca, a glumit ea, "nu vreau sa imi taie cineva urechile". Insa, potrivit unui comunicat de presa, acestea ar valora nu mai putin de 2 milioane de dolari.

Natalie Portman, nominalizata pentru prima oara la SAG Awards, a declarat ca este minunat ca talentul sa-i fie recunoscut de colegii de breasla.

Actrita din “Black Swan” a castigat pana acum un Glob de Aur pentru rolul Ninei Sayers si a primit o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol principal. Iar multi o vad deja cu ravnita statueta in mana.

Premiile SAG Awards se decerneaza din 1995. Editia din acest an a avut loc la Shrine Exposition Center in Los Angeles. Vezi aici lista castigatorilor!

Intra pe
stirileprotv.ro sa vezi tinuta actritei!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies