marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman s-a antrenat jumatate de an pentru rolul din “Lebada neagra”

Natalie Portman, una dintre vedetele invitate in editia din 19 decembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepand cu ora 15:30, a marturisit in interviul pe care il poti vedea in aceasta emisiune, ca a trebuit sa se antreneze timp de sase luni pentru rolul din “Lebada neagra” (“Black Swan”), film care va putea fi vizionat si in Romania incepind cu luna februarie a anului viitor.

Natalie Portman s-a antrenat jumatate de an pentru rolul din “Lebada neagra”

Alaturi de Mika Kunis, Natalie Portman s-a chinuit jumatate de an pentru a atinge forma fizica a unei dansatoare profesioniste si a luat lectii de balet cu Georgina Parkinson, profesoara la Teatrul American de Balet. Dupa unele pareri, rolul i-ar putea aduce un Oscar lui Portman. Insa acesta nu a fost singurul punct de interes, pentru ca pelicula exceleaza la capitolul costume, realizate de surorile Laura si Kate Mulleavy, fondatoarele casei Rodarte. In editia din 19 decembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii pot urmari o adevarata demonstratie de design vestimentar de cea mai inalta clasa.

Unul dintre cele mai sexy cupluri de pe marile ecrane – Angelina Jolie si Johnny Depp - vor veni la “Lumea Pro Cinema” pentru a vorbi despre “Turistul”. Filmul va putea fi vizionat si in Romania din 7 ianuarie. Pina atunci insa, telespectatorii Pro Cinema o pot urmari pe Angelina Jolie, care va povesti despre filmarile la aceasta pelicula, dar si despre impresia pe care i-a lasat-o Johnny Depp.

Tot in aceasta editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii vor putea vedea secvente din“Furtuna” lui Shakespeare, in varianta 2010, dar si imagini si interviuri cu vedetele care au fost la premiera dramei sportive “The Fighter”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies