marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman va juca in filmul western Jane got a Gun

Natalie Portman revine in forta dupa pauza luata in urma cu un an. Pe langa "Thor 2" si cele 2 filme ale lui Terrence Malick, actrita va debuta si intr-un western.

Natalie Portman va juca in filmul western Jane got a Gun

Natalia Portman a fost aleasa pentru rolul principal din Jane Got a Gun. Pelicula este un western scris de Brian Duffield si care spune povestea unei femei al carei sot certat cu legea se intoarce ranit acasa.

Femeia se vede obligata sa apeleze la un fost iubit pentru a o apara atunci cand banda de raufacatori din care facea parte si sotul ei vine sa-l omoare pe acesta. Filmul va fi regizat de Lynne Ramsay cea care a facut si We Need to Talk About Kevin unul dintre cele mai bune filme din 2011.


Natalie Porman a fost distribuita in 2012 si in doua filme ale lui Terrence Malick: Knight Of The Cups si Lawless. In Knight Of The Cups, Natalie Portman va juca alaturi de Christian Bale, Cate Blanchett si Isabel Lucas, filmarile avand loc in aceasta vara, in timp ce in Lawless, Natalie Portman apare alaturi de Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara si Haley Bennett.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies