marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ne-au scos milioane de dolari din buzunare! Ce filme au dominat BOX OFFICE-ul in 2010! PARTEA 1

Cine spune ca partea a doua a unui film nu e niciodata la fel de buna ca prima se insala amarnic! Sau poate ca nu este complet convins de acest lucru, asa ca-si cumpara in continuare bilet la cinema ca sa se hotarasca. Oricum, remake-urile si filmele de tip franciza au dat peste cap box office-ul din 2010, obtinand castiguri impresionante.

Ne-au scos milioane de dolari din buzunare! Ce filme au dominat BOX OFFICE-ul in 2010! PARTEA 1

Lista de mai jos va demonstra ca remake-urile nu numai ca sunt la mare cautare, insa au devenit deja o strategie de marketing, avand incasari din ce in ce mai mari. Semanand pe zi ce trece cu o varianta cinematografica a serialelor, filmele par a fi special facute incat sa lase loc si unei continuari.

 

10. How to Train your Dragon – 492 milioane de dolari

 

Dreamworks s-au intors vara trecuta cu o poveste adorabila – aceea a unei prietenii deosebite dintre un baiat respins de societatea in care traia (este vorba de Vikingi) si un dragon – dusmanii poporului sau. Animatiile sunt intotdeauna o solutie ideala pentru asigurarea incasarilor cel putin decente: inafara faptului ca le poate urmari toata familia, parintii sunt obligati constant sa-i insoteasca pe copilasi la film, platind deci dublu.

 

 

9. Clash of the Titans - 493 milioane de dolari

 

Cu o poveste din mitologia greceasca la baza, “Clash of the Titans” a impresionat in primul rand prin efectele speciale. Producatorii au declarat ca au fost putin tematori in privinta incasarilor avand in vedere ca acest gen de filme ies cam pe “banda rulanta”, urmand o reteta clasica de la care nu se abat prea multi. Spre fericirea acestora insa pare ca oamenii sunt consumatori avizi de actiune.

 

 

8. Despicable Me – 539 milioane de dolari

 

Unul dintre cele mai haioase animatii de vara trecuta, “Despicable me” a vrut sa iasa din tiparul super-eroului fara cusur, perfect, pe care-l iubeste toata lumea si a vrut sa arata ca si personajul negativ poate fi bun… daca i se da o sansa!

 

 

7. Iron Man 2 – 621 milioane de dolari

 

Mickey Rourke, Scarlett Johansson, tone de metal, explozii, femei frumoase, baieti rai si baieti mai putin rai, dar cu siguranta cool. Ce-ti poti dori mai mult?

 

 

 

6. The Twilight Saga: Eclipse – 693 milioane de dolari  

 

Chiar daca a fost nominalizat la “Zmeurica de Aur”, Eclipse a adus in cinematograf licee intregi si mii de ghiozdane roz. Povestea tinerei indragostite in acelasi timp de un vampir si de un varcolac a facut inimile adolescente ale multor fete sa tresara.

 

 

5. Shrek Forever After – 737 milioane de dolari

 

Capcaunul preferat (si verde) al tuturor s-a asezat si el la casa lui, cu nevasta si copii. Si au trait pana la adanci batraneti… sau nu! In aceasta poveste, la fel ca si in viata reala, aventura abia aici incepe!

 

 

4. Harry Potter and the Deathly hollows – 781 milioane de dolari

 

Penultima aventura a baiatului cu cicatrice in frunte si bagheta magica a fost mai intunecata decat oricand. Fanii seriei sunt oricum numerosi, crescand alaturi de personajul vrajitor, insa toata lumea mai are de asteptat inca un film pentru a afla sfarsitul povestii. Un fel de serial in format cinematografic, am putea spune…

 

 

3. Inception – 825 milioane de dolari

 

Singurul film original dintr-o lista de remake-uri si de francize, “Inception” a fost cu siguranta atractia anului trecut! Demonstrand ca iubitorii de SF-uri psihologice nu au disparut cu totii de la “Matrix” incoace, Nolan a creat un film de referinta pentru genul sau.

 

 

2. Alice in Wonderland - 1024 milioane de dolari  

 

Atunci cand unui regizor cu o fantezie incredibila i se da pe mana una dintre cele mai interesante povesti din lume este firesc sa se creeze valva. Insa atunci cand acel regizor este Tim Burton, povestea este “Alice in tara minunilor” si Johnny Depp este Palarierul Nebun, biletele la cinematograf sunt deja ca si vandute!

 

 

1. Toy Story 3 - 1.063 milioane de dolari

 

Pixar a dat lovitura si de aceasta data! Toy Story 3 a facut senzatie inclusiv la Oscaruri, reusind sa obtina 2 distinctii (Cea mai buna animatie si Cea mai buna muzica), alte 22 de premii si inca 26 de nominalizari. Nici nu e de mirare ca a scos peste un miliard de dolari numai din incasari!

 

Daca nu l-ati vazut pana acum, este cazul sa o faceti – Toy Story 3 este una din cele mai amuzante si inteligente comedii animate din ultima vreme! Aducand personaje noi si savuroase alaturi de vechii prieteni Buzz si Woody, “Povestea jucariilor” va inveseli cu siguranta si cel mai trist chip.

 


Care din filme isi merita cel mai mult banii? (71 voturi)
Toy Story 3
4.23%
Alice in Wonderland
9.86%
Inception
43.66%
Harry Potter and the Deathly hollows
5.63%
Shrek Forever After
2.82%
The Twilight Saga: Eclipse
14.08%
Iron Man 2
5.63%
Despicable Me
1.41%
Clash of the Titans
4.23%
How to Train your Dragon
8.45%

Galerie foto


Modifică setările cookies