marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai mare premiera de film din Trafalgar Square: vezi imagini de la lansarea Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Fani din toata lumea au INVADAT celebra Trafalgar Square din Londra pentru a-i vedea pentru ultima oara la o premiera mondiala pe eroii din cea mai de succes franciza din istorie - Harry Potter. Evenimentul a fost cea mai mare premiera de film cunoscuta de Trafalgar Square iar la final Emma Watson s-a despartit in lacrimi de fani.

Cea mai mare premiera de film din Trafalgar Square: vezi imagini de la lansarea Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Ultimul film din serie,  Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea a II-a  incheie o aventura de 10 ani si i-a innebunit pe iubitorii povestei create de autoarea britanica J. K. Rowling.


Evenimentul de premiera mondiala din Londra, unde pe covorul rosu, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson si-au ramas bun de la fani alaturi de nume mari ale cinematografiei precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane, ducand la bun sfarsit cu stil decada Harry Potter a atras fani din din toate colturile lumii.
 

10 lucruri pe care nu le stiai despre seria Harry Potter

 Fanii stransi din toata lumea au facut adevarate tabere, multi dormind chiar pe strazi pentru a nu rata premiera celui de-al 8-lea film din seria care a strans incasari mondiale de peste 6 miliarde de dolari.


Imagini de la premiera mondiala au putut fi vazuate LIVE VIDEO si pe www.procinema.ro.

In jur de 8000 de persoane s-au strans pentru a urmari premiera de la Londra. Filmul ajunge de saptamana viitoare si in cinematografele din Romania.


Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.

Modifică setările cookies