marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Netflix si Disney, un parteneriat cu care vor schimba regulile in industria entertainmentului: cele doua companii vor lansa seriale online cu supereroii Marvel

Disney si Netflix vor sa schimbe regulile in industria entertainmentului si pregatesc un proiect de proportii, care va bucura milioane de fani. Cele doua companii vor dezvolta o serie de showuri cu noi personaje Marvel si vor fi disponibile pe platforma Netflix, scriu cei de la L.A. Times.

Netflix si Disney, un parteneriat cu care vor schimba regulile in industria entertainmentului: cele doua companii vor lansa seriale online cu supereroii Marvel

 

Intelegerea dintre Disney si Netflix, ce vor lucra in parteneriat la acest proiect, consta in realizarea a 4 seriale si ale unei miniserii ce vor debuta in anul 2015, online, pe platforma Netflix. Toate programele vor fi de actiune si il va avea ca producator pe Marvel Television, in colaborare cu studiourile ABC Televison.

 

“Aceasta afacere este una de neegalat ca marime in domeniul sau de aplicare, consolidand angajamentul de a furniza brand-ul Marvel, continutul si totalitatea personajelor povestilor. Netflix ofera o platforma incredibil de bogata si posibilitati multiple de prezentare a evenimentelor seriei, ideale pentru povestea stufoasa a celor de la Marvel”, declara Alan Fine, presedintele Marvel Entertainment.

“Aceasta serie va fi una epica, va extinde posibilitatile narrative si va atinge asteptarile in materie de televiziune ale publicului modern, oferind fanilor flexibilitatea transpunerii lor in cadrul scenariului, cand si cum vor dori. Seriale sunt menite a fi niste aventuri palpitante.”


 

 

Zvonuri despre noul proiect al celor de la Marvel circula de cateva luni bune, iar Disney a raportat la randul sau pregatirea unei noi serii bazata pe scurtmetrajul “Agent Carter”.
Filmele produse de Marvel, printre care sunt amintite “Iron Man” si “The Avengers”, au devenit rapid favorite in randul fanilor de benzi desenate.

Printre personajele Marvel care vor avea propriul show se numara Daredevill,  Luke Cage, Iron Fist sau Jessica Jones. Fiecare serial va avea 13 episoade, in care va fi dezvoltata povestea super eroului. Apoi, planurile celor de la Marvel sunt sa lanseze o minie serie bazata pe The Defenders.
 

Proiectul celor de la Marvel a starnit curiozitatea tuturor si multe televizuni de cablu s-au batut pentru a pune mana pe acest proiect.

Asemenea celor de la Disney, Marvel se bucura de o popularitate ce creste zi dupa zi”, declara un responsabil al celor de la Netflix, Ted Sarandos. “<With 'House of Cards> si alte serii originale ale nostre, au introdus noi modalitati de transpunere si exploatare ale povestilor si au imbunatatit modalitatea de distributie la nivel global a peliculelor. Suntem incantati sa lucram cu Disney si Marvel, fiind constienti ca astfel ne vom propulsa postul de televiziune la un nivel mai inalt. Iar un proiect de o asemenea magnitudine, este posibil sa ne asigure succesul.”


In prezent, Marvel ruleaza pe postul ABC “Agents of S.H.I.E.L.D”, serial a carui actiune se deruleaza in acelas Univers paralel ca cel din productia “The Avengers”.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies