marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicolas Cage: cum arata actorul in rolul unui condamnat in noul sau film

Nicolas Cage face filme pe banda rulanta, chiar daca majoritatea sunt considerate dezastruoase. Actorul va lansa in 2013 thriller-ul Joe, care si-a lansat prima imagine.

Nicolas Cage: cum arata actorul in rolul unui condamnat in noul sau film

Nicolas Cage si-a schimbat look-ul pentru noul sau film, Joe. Actorul si-a lasat barba pentru rolul unui fost condamnat care, dupa ce iese din inchisoare, se intoarce in Texas si incearca sa isi faca un rost in viata, lasand in urma trecutul sau sumbru.  Ziua taie lemne ca sa isi asigure existenta, noaptea isi ineaca amarul in alcool. Insa, lucurile se schimba cand in oras apare Gary, un pusti de 15 ani care cauta de munca pentru a-si ajuta familia.

 

Joe are ocazia acum sa devina eroul cuiva si sa isi spele pacatele. Acesta incearca sa-l protejeze pe baiat, iar cei doi vor intampina impreuna pericolele spre drumul izbavirii. Joe este regizat de David Gordon Green (The Sitter, Pineapple Express) si este bazat pe romanul scris de Larry Brown. Alaturi de Nicolas Cagea mai joaca Tye Sherridan (The Tree of Life).

 

Pentru urmatorii 2 ani, Nicolas Cage pregateste 6 filme printre care The Frozen Ground, in care joaca alaturi de John Cusack si Vanessa Hudgens, animatia The Croods, iar in 2014 revine in partea a treia seriei de filme National Treasure.

 

Joe urmeaza sa fie lansat in acest an, insa nu are nici o data stabilita.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies