marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman: actrita a fost accidentata de un fotograf care mergea pe bicicleta

Nicole Kidman a fost accidentata, joi, in New York, de un fotograf care mergea pe bicicleta, iar actrita australiana va depune plangere impotriva acestuia, informeaza huffingtonpost.com.

Nicole Kidman: actrita a fost accidentata de un fotograf care mergea pe bicicleta

Actrita se intorcea la hotelul Carlyle, dupa ce a participat la show-ul Calvin Klein organizat la Saptamana Modei de la New York, cand fotograful Carl Wu a venit in viteza pe trotuar, potrivit US Weekly.



Wu incerca sa ajunga la timp la hotel pentru a surprinde sosirea actritei intr-o fotografie. Martorii au precizat pentru TMZ.com ca fotograful a incercat sa incetineasca in momentul in care s-a apropiat de Nicole Kidman, dar, nereusind, acesta s-a izbit puternic de actrita, iar ea a cazut.

Kidman s-a enervat si a spus ca va depune plangere impotriva fotografului. De asemenea, ea a sunat la politie imediat dupa incident.

 

 

 



Nicole Kidman a terminat de curand filmarile pentru un lungmetraj biografic despre Grace Kelly. Regizat de Olivier Dahan, filmul "Grace de Monaco" va fi lansat in Statele Unite la sfarsitul lunii noiembrie.

 

 

 


Nicole Kidman a devenit cunoscuta in 1995, cu filmul "Pe viata si pe moarte", in regia lui Gus Van Sant. A castigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat in filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alaturi de George Clooney si Marcel Iures, dar si in comedii romantice, precum "Ce vraji au mai facut fetele" (1998), alaturi de Sandra Bullock, si in filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier. In 1999, Kidman a jucat in "Cu ochii larg inchisi", in regia lui Stanley Kubrick, iar in 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur si o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. Actrita australiana a castigat Globul de Aur, premiul BAFTA si premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

 

 

Sursa foto: Getty/Splash

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies