marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman, batuta si plina de sange pe platourile noului ei film: cat de transformata este actrita

Mereu stralucitoare si cu aparitii impecabile, Nicole Kidman a suferit o transformare dramatica pentru cel mai recent rol al sau din filmul Strangerland.

Nicole Kidman, batuta si plina de sange pe platourile noului ei film: cat de transformata este actrita


Intr-o serie de imagini publicate de pe platourile de filmare, actrita este aproape de nerecunoscut, vanataile, sangele de pe corp si hainele murdare schimbandu-i radical imaginea. Click aici pentru imagini

 

Nicole Kidman apare alaturi de Joseph Fiennes in timp ce acesta o ajuta sa mearga. In Strangeland, actrita de 46 de ani interpreteaza rolul lui Catherine Parker, o femeie casatorita ai carei copii dispar.

 

Filmarile productiei au loc in Sydney, iar din distributie mai fac parte Joseph Fiennes, cel care va fi sotul personajului interpretat de Nicole si Hugo Weaving, politistul care va conduce investigatia.


Pana la premiera din 2015, Nicole Kidman se pregateste pentru lansarea filmului Grace of Monaco, unde actrita interpreteaza rolul Printesei Grace si prezinta doi ani din mariajul acesteia cu printul Rainier (Tim Roth). Actiunea filmului este plasata in 1962, cand Monaco se afla intr-o disputa pe tema taxelor cu Franta, iar in aceeasi perioada Alfred Hitchcock i-a oferit o sansa lui Grace sa se intoarca la film. Nicole Kidman intr-un interviu pentru ''Paris Match" spunea ca pelicula nu este una biografica si nici un documentar de fictiune, dar reflecta o mica parte a vietii lui Grace Kelly, unde se dezvaluie personalitatea sa plina de umanitate, la fel ca si temerirele si slabiciunile sale. Aceasta productie este asteptata cu nerabdare, ca orice alt subiect despre flamboianta familie princiara Grimaldi.

 

 



Modifică setările cookies