marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman, despre finalul serialului ”Marile minciuni nevinovate”. Ce se stie despre sezonul doi

Nicole Kidman descrie finalul serialului ”Marile minciuni nevinovate / Big Little Lies” drept infricosator, emotionant si plin de speranta, potrivit Variety.
Nicole Kidman, despre finalul serialului Marile minciuni nevinovate . Ce se stie despre sezonul doi

Cel de-al saptelea episod si ultimul din primul sezon a fost difuzat de HBO luni. Producatorii nu au confirmat inca o continuare a serialului, relateaza News.ro.


Serialul ”Marile minciuni nevinovate / Big Little Lies”, cu Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz si Alexander Skarsgard in distributie, a avut premiera in Romania pe 20 februarie.


“Marile minciuni nevinovate / Big Little Lies” este regizat de Jean-Marc Vallée, cunoscut pentru filmele ”Salbaticie / Wild” (2014), in care Witherspoon a detinut rolul principal, si pentru ”Dallas Buyers Club”(2013), pentru care a primit o nominalizare la Oscar.


Bazat pe bestsellerul cu acelasi nume scris de Liane Moriarty si spune povestea intunecata a trei mame. La prima vedere vietile lor din Monterey, California, par idilice, insa de-a lungul serialului ele se complica si se schimba neasteptat. Si asta duce inevitabil la o crima.


Nicole Kidman


Nicole Kidman este actrita si producatoare de film cu dubla cetatenie, australiana si americana, nascuta pe 20 iunie 1967, in Hawaii. Considerata una dintre cele mai talentate actrite ale generatiei sale si una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicole Kidman este celebra pentru rolurile interpretate in filme precum ”To Die For” (1995), de Gus Van Sant, ”Eyes Wide Shut” (1999) - ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, ”Moulin Rouge” - care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, ”The Others” (2001), de Alejandro Amenábar. Pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf in filmul ”The Hours” (2002), Nicole Kidman a castigat premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA si Ursul de argint pentru cea mai buna actrita la Berlin.


Devenita dupa acel rol una dintre cele mai cunoscute si cel mai bine platite actrite de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentati regizori ai lumii si a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorica ”Cold Mountain” (2003), drama teatrala ”Dogville” (2003), thrillerul politic ”The Interpreter” (2005) si fresca cinematografica ”Australia” (2008). Interpretarile din drama ”Birth” (2004) si thrillerul ”Paperboy” (2012) i-au adus nominalizari la Globul de Aur. In 2011 a fost din nou nominalizata la Oscar pentru evolutia din filmul ”Rabbit Hole”, iar in anul urmator a primit prima ei nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV ”Hemingway & Gellhorn”. Nicole Kidman a fost din nou nominalizata la Oscar in 2017 la categoria ”cea mai buna actrita in rol secundar” pentru evolutia sa din filmul ”Lion”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies