marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman devine regina Hollywood-ului: actrita o va juca pe Grace Kelly. Cand se va lansa filmul pentru care s-au batut peste 20 de actrite

Nicole Kidman se pregateste pentru un nou rol de senzatie . Australianca este tot mai aproape de a obtine rolul carierei: aceasta o va juca pe Grace Kelly in filmul "Grace of Monaco", proiectul independent produs de Pierre Ange Le Pogan. Astfel, Kidman va deveni regina Hollywood-ului, care a cucerit pe toata lumea in anii '50 prin talentul si frumusetea ei rapitoare.

Nicole Kidman devine regina Hollywood-ului: actrita o va juca pe Grace Kelly. Cand se va lansa filmul pentru care s-au batut peste 20 de actrite

Filmul va urmari viata printesei devenita actrita si se anunta a fi un proiect la fel de ambitios ca The King's Speech, marele castigator la Oscar in 2011. 

Pierre Ange Le Pogan este co-fondatorul studioului Europacarp si a lansat de curand studioul de productie Stone Angel, prin care va finanta acest proiect, scrie Hollywood Reporter. Francezul i-a lasat masca pe multi din industrie dupa ce a reusit sa obtina drepturile asupra filmului "Grace of Monaco". Scenariul este semnat de Arash Amel.

 

Vezi aici galerie foto cu actritele care s-au luptat pentru rolul lui Grace Kelly.

 

"Grace of Monaco" nu va fi un film biografic obisnuit si actiunea se centreaza mai mult pe evenimentele ce au avut loc in 1962, in cele 6 luni in care orasul-stat a intrat intr-un conflict serios cu Franta, pentru ca Monaco era considerat un rai al taxelor, acestea fiind foarte mici. In acea perioada, Kelly era de curand printesa, insa a stiut sa manevreze situatia in mod favorabil pentru poporul ei.

Pe atunci presedintele francez Charles de Gaulle era nemultumit ca Principatul devenea un "paradis fiscal". De altfel Grace Kelly a devenit un simbol al principatului si pe seama ei se pune faptul ca Monaco a ajuns un rai al celor bogati si faimosi. Filmul va fi produs de Pierre-Ange Le Pogam care si-ar dori ca acesta sa arate la fel de incitant ca "Discursul Regelui" al lui Tom Hooper.
 

Regizor va fi celebrul Olivier Dahan, cunoscut publicului pentru filme ca "La vie en rose" sau "Les rivieres pourpes II: Les anges de l'apocalypse".

Nicole Kidman este actrita cu cele mai mari sanse de o obtine rolul, pentru care s-au batut nume ca: Jessica Chastain, Emily Blunt, Olivia Wilde sau Jessica Biel.

Bugetul filmului este de 15 milioane de dolari si urmeaza sa fie lansat in 2014.

 

Se pare ca Hollywood-ul a redescoperit pasiunea pentru anii de glorie ai cinematografiei, pentru ca in acest moment mai exista  in productie un film asemanator, despre starurile anilor '60.  Fox Searchlight pregateste "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", Anthony Hopkins va fi celebrul cinefil, iar Scarlett Johansson va fi Janet Leigh.

Grace Kelly a fost regina la Hollywood in anii '50 si a ajuns printesa adevarata. Grace Kelly a fost multa vreme visul tuturor actritelor si continua sa fie la aproape 30 de ani de la moartea sa, iar Nicole Kidman ar putea da inca o data lovitura.

Grace Kelly a avut trei copii si a murit intr-un accident de masina in 1982. Ca actrita, ea a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol feminin in ‘The Countrygirl’ - 1954. Dupa casatorie s-a retras din lumea filmului (deseori spunea ca uraste Hollywood-ul), insa stilul ei a continuat sa influenteze lumea modei pana in zilele noastre.

 

Grace Kelly

Nicole Kidman


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies