marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman și Keith Urban, cel mai încântător cuplu de la Met Gala 

Stil, delicatețe și multă dragoste. Asta s-a citit în gesturile celor doi australieni, care au spus „Da” invitației de la New York.

Nicole Kidman și Keith Urban, cel mai încântător cuplu de la Met Gala
Covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York a fost asaltat de vedete dornice să-și prezinte ținutele creative, una mai fantezistă ca alta.
 
Și, în peisajul monden american, s-a făcut remarcat și cuplul de staruri din Australia, actrița Nicole Kidman și cântărețul Keith Urban, care au zburat tocmai de la Sydney pentru această foarte comentată ediție a Met Gala – una care era cât pe-aci să nici nu aibă loc, din cauza unor amenințări cu greva din partea personalului Annei Wintour.
 
Nicole Kidman și Keith Urban și-au făcut intrarea en fanfare, într-un clasic duet vestimentar alb-negru – amintind de eleganța Vechiului Hollywood.


 
Vedeta din „Expats” a arătat absolut incredibil, îmbrăcată într-o rochie albă cu jupă din tul multistratificat negru, de la Balenciaga, pe care a accesorizat-o cu mănuși albe și lungi, de mătase. Actrița australiană a încântat cu acest look de lebădă și cu o coafură lejeră, care îi dădea exact acea notă de tinerețe aspectului. La brațul soțului Keith Urban, cei doi s-au detașat considerabil drept cel mai spectaculos cuplu al serii.


 
Codul vestimentar al galei a fost „Grădina timpului”, inspirat dintr-o nuvelă din 1962 cu același nume.
 
Nicole Kidman a dezvăluit în „Vogue”, înaintea evenimentului, povestea specială din spatele rochiei sale. Se pare că această splendidă ținută a fost realizată la comandă și este inspirată de o rochie Balenciaga din 1951, pe care a cerut să fie reinterpretată. „În stilul Frumoasei Adormite, a fost o rochie care a fost readusă la viață”, a spus ea, respectând perfect tematica ediției 2024. 



 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies