marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman socanta si provocatoare alaturi de Zac Efron in trailerul pentru The Paperboy

Astazi s-a lansat primul trailer al noului film marca Lee Daniels, “The Paperboy”

Nicole Kidman socanta si provocatoare alaturi de Zac Efron in trailerul pentru The Paperboy

Filmul a avut premiera in cadrul Festivalului de Film de la Cannes mai devreme anul acesta, primind atat recenzii pozitive cat si negative din partea criticilor. Are incluse mai multe scene controversate, care il fac sa nu fie disponibil pentru toate varstele.


Bazat pe romanul lui Pete Dexter cu acelasi nume, filmul promite sa  ilustreze in complex ghem de minciuni, dezamagire si violenta, iar unele voci critice l-au propus pentru nominalizari la Oscar in 2013.


Hillary Van Wetter (John Cusack) a fost incarcerat pentru asasinarea unui serif local lipsit de scrupule. Charlotte Bless (Nicole Kidman), o femeie misterioasa, ii trimite scrisori lui Van Wetter, desi acesta nu o stie, dar ea e indragostita de el si vrea sa se casatoreasca.


Prezenta lui Charlotte provoaca o imensa tensiune sexuala oriunde se afla, iar ea reuseste sa-i convinga pe fratii jurnalisti, Jack (Zac Efron) si Ward James (Matthew McConaughey), ca detinutul este nevinovat si ca trebuie sa investigheze cazul. Cei doi vin de la un ziar infometat pentru povesti murdare, dar motivatiile celor doi frati sunt cat se poate de diferite. Chiar si asa amandoi miros un articol care ar putea sa le aduca prestigiosul Premiu Pulitzer.

 


 

O Nicole Kidman blonda, ce emana sex appeal  apare in momente erotice alaturi de Jack (Zac Efron) care ii devine iubit. Cei doi apar impreuna in scene de sex sau dansand in ploaie in timp ce Zac Efron este pe jumatate gol. Din trailer lipseste insa scena in care Nicole urineaza pe fata si pieptul lui Zac Efron atunci cand acesta este muscat de o meduza pe plaja, aceasta fiind secventa despre care toata lumea a vorbit in mai la Festivalul de la Cannes.


"Scena respectiva a fost foarte grea de filmat.  S-a petrecut in a treia zi de filmari. In prima zi am filmat scena de sex cu John Cusack si Kidman.Trebuia sa scap de ea, iar in a doua zi am filmat o scena de sex telepatica in puscarie. Apoi a urmat scena cu urina" a povestit regizorul  Lee Daniels, intr-un interviu pentru revista GQ. Filmul nu are inca o data de lansare in Romania.



 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies