marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman va juca alaturi de Colin Firth intr-o drama inspirata dintr-o poveste de razboi reala - The Railway Man

Nicole Kidman va juca alaturi de Colin Firth in filmul "The Railway Man", o drama inspirata de cartea unui soldat care a fost capturat de japonezi in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si pus sa munceasca la "calea ferata a mortii" dintre Thailanda si Burma.

Nicole Kidman va juca alaturi de Colin Firth intr-o drama inspirata dintr-o poveste de razboi reala - The Railway Man

Potrivit variety.com, actrita australiana o va inlocui in rolul sotiei personajului ce va fi interpretat de Colin Firth pe britanica Rachel Weisz, care a fost nevoita sa se retraga din acest proiect cinematografic din cauza unor scene suplimentare pe care trebuie sa le filmeze pentru urmatorul film din seria "The Bourne Legacy" si pentru lungmetrajul "Oz: The Great and Powerful".


Filmul "The Railway Man" va avea la baza cartea omonima a lui Eric Lomax, in care acesta descrie experienta sa de prizonier obligat sa munceasca in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial la calea ferata dintre Thailanda si Burma, dar si felul in care a luat decizia de a porni, dupa zeci de ani, sa ii gaseasca pe cei care i-au fost calai si sa se razbune.


Firth va juca rolul principal in aceasta coproductie Marea Britanie/ Australia.


Filmul va fi regizat de Jonathan Teplitzky, iar Frank Cottrell Bryce si Andy Paterson vor scrie scenariul. Filmarile vor debuta in luna aprilie, in Scotia, si vor continua apoi in Australia.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies