marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman va juca alaturi de Jane Fonda si Alan Rickman in The Butler

Nicole Kidman va juca in "The Butler", urmatorul proiect cinematografic al regizorului Lee Daniels, cu care actrita australiana a colaborat si la lungmetrajul "The Paperboy", care va avea premiera mondiala joi, la Festivalul de Film de la Cannes.

Nicole Kidman va juca alaturi de Jane Fonda si Alan Rickman in The Butler

Lee Daniels va incepe filmarile pentru acest proiect cinematografic in luna iulie, iar din distributia filmului vor face parte actori de renume, precum Forest Whitaker, Oprah Winfrey, David Oyelowo, Matthew McConaughey, John Cusack, Alan Rickman, Terence Howard si Cuba Good Jr, informeaza ScreenDaily.

Actrita americana Jane Fonda o va interpreta pe Nancy Reagan, vaduva fostului presedinte american Ronald Reagan.Filmul are la baza un articol publicat in ziarul Washington Post, despre Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Alba timp de 34 de ani.

Eugene Allen si-a inceput cariera in 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca vigoare in Statele Unite. A lucrat mai intai in bucatarie, dar a ajuns in cele din urma sa fie valetul principal pentru opt presedinti americani.Lee Daniels a regizat drama "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar in 2009.Modifică setările cookies