marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Scherzinger, debut senzational pe marile ecrane: vedeta a cucerit Londra la premiera Men in Black 3, filmul de 215 de milioane de $ care o poate propulsa la Hollywood

Femeia in negru e mai tare decat barbatii in negru. Nicole Scherzinger a reusit sa eclipseze pe toata lumea la premiera britanica a filmului Men in Black 3, care marcheaza debutul cantararetei pe marile ecrane. Aceasta a atras toate privirile aseara, intr-o rochie superba.
 

Nicole Scherzinger, debut senzational pe marile ecrane: vedeta a cucerit Londra la premiera Men in Black 3, filmul de 215 de milioane de $ care o poate propulsa la Hollywood

Insotita de iubitul ei, pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger a aratat spectaculos pe covorul rosu din Londra, unde fanii au venit sa isi vada vedetele preferate la premiera celui de-al treilea film din seria Men in Black inceputa in urma cu 15 ani.

Desi barbatii ar fi trebuit sa fie in prim plan, dupa ce Nicole si-a facut aparitia, era clar ca seara este a ei. Solista de 33 de ani debuteaza pe ecran intr-un rol scurt, dar de efect in Men in Black 3, alaturi de Will Smith, Josh Brolin si Tommy Lee Jones.

Nicole Scherzinger, in varsta de 33 de ani, a povestit ca desi are un rol mic in film, este foarte entuziasmata de aparitie in producatia mult asteptata. Ea o joaca pe Lilly Poison si va fi un personaj negativ: "Este un rol scurt, dar in care apuc sa fac destule rautati. Eu sunt entuziasamta pentru ca mor in film, spun cateva replici si apoi mor" a spus Nicole, citata de dailymail.co.uk.

 

Lewis Hamilton a incurajat-o si el pe iubita sa, spunanadu-le reporterilor ca este mandru de ea: "Ma bucur enorm sa o vad in actiune, sunt mandru de Nicole si sper sa o vad in cat mai multe filme".

 


La premiera din Londra  a fost prezent si Will Smith, care il va juca pe agentul J pentru a treia oara, dar de aceasta data, pe langa partenerul sau interpretat de Tommy Lee Jones, Smith va avea un nou coleg, jucat de Josh Brolin. "Seria Men in Black s-a bazat mult pe chimia dintre mine si Tommy Lee Jones, asa ca recunosc ca ne-a fost frica ca publicul sa nu reactioneze ciudat, dar sincer, Josh Brolin este un actor talentat si extraordinar, n-am simtit nici o diferenta". a mai spus Smith. "Acestea este primul meu film 3D, ma gandeam ca urechile mele vor depasi ecranul, asta era teama mea ca va creste exponential imaginea" a glumit Smith despre primul sau proiect 3D.

 

Men in Black III este continuarea seriei de succes Men in Black inceputa in 1997.  Pelicula se va lansa in mai 2012. Agentul J (Will Smith) se intoarce in timp, in 1960 pentru a-l salva pe K (Tommy Lee Jones) si a preveni astfel o catastrofa universala.


Will Smith  revine in partea a treia a seriei in care mai joaca si Josh Brolin (versiunea mai tanara a personajului lui Tommy Lee Jones), Alice Eve, Emma Thompson, Rip Torn si Johnny Knoxville.

Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti - a fost la carma filmarilor, in timp ce Steven Spielberg s-a intors ca producator executiv.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies