marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nimeni nu stia la lansare cine este in spatele imaginii grotesti care le-a dat fiori fanilor in urma cu 11 ani. Transformarea lui Gary Oldman in Hannibal

Hannibal Lecter se intoarce in curand pe micile ecrane intr-un serial difuzat de NBC care va relua povestea unuia dintre cele mai infioratoare si de temut personaje negative din istoria cinematografiei. Nu se stiu inca actorii seriei, insa fanii vor ca serialul sa cuprinda momentul in care Hannibal jucat pe marele ecran de Anthony Hopkins il desfigureaza pe pedofilul Mason Verger jucat de Gary Oldman.

Nimeni nu stia la lansare cine este in spatele imaginii grotesti care le-a dat fiori fanilor in urma cu 11 ani. Transformarea lui Gary Oldman in Hannibal

GALERIE FOTO: 31 DE TRANSFORMARI SPECTACULOASE DIN FILME!

Serialul care va debuta la toamna pe NBC a trecut peste faza de episod pilot si intra in forta in productie spune povestea criminalului in serie in perioada in care este plasat si "Red Dragon" iar in centrul povestii va sta relatia dintre Hannibal si agentul FBI Will Graham (interpretat in al treilea film al seriei de Edward Norton). 


Fanii isi doresc insa in serial sa vada momentul in care pedofilul Mason Verger este desfigurat de Hannibal in timpul unei "sesiuni din terapie". Povestea sa este dezvaluita  in al doilea film din serie Hannibal din 2001. 


Gary Oldman este complet de nerecunoscut in spatele imaginii grotesti a sadicului si bogatului criminal Mason Verger care cauta sa se razbune pe Hannibal folosindu-se de Clarice Starling (Julianne Moore). Desi nu s-a bucurat de aprecierile primului film al seriei "Tacerea Mieilor" din urma cu 20 ani, Hannibal a facut cele mai mari incasari din intreaga serie - 351 milioane de dolari. Filmul regizat de Ridley Scott a generat un adevarat scandal intre Gary Oldman si producatori inainte de lansarea sa.
 

Premiere la cinema: Chronicle, horror-ul SF care a cucerit box-office-ul american, vine in Romania 


Gary Oldman in Hannibal ( 2001)

Producatorul filmului Martha De Laurentiis a povestit intr-un interviu pentru ziarul The Guardian ca Oldman a cerut sa aiba statutul de star principal al filmului alaturi de Anthony Hopkins si Julianne Moore, insa cand a fost refuzat, suparat acesta a amenintat ca  paraseste filmul pentru ca mai tarziu sa ceara sa nu fie mentionat deloc. In timpul lansarii filmului in cinema acum 11 ani numele sau nu a aparut deloc pe generic, insa a fost adaugat ulterior pe variantele de DVD si VHS ale peliculei.  Gary Oldman a prezentat presei insa o alta versiune a conflictului, una mai diplomata: "Ne-am propus sa oferim imaginea unui om fara chip, misterios pentru ca fanii ma cunosteau neoficial ca un actor cu multe fete, de asta numele meu nu aparea atunci pe generic, insa nu ne-am propus sa ascundem ca jucam eu rolul".

Gary Oldman in 2012 la Oscar

 

Cu o cariera de peste 30 de ani, britanicul Gary Oldman ( 53 de ani)  a devenit un profesionist al rolurilor secundare in care portretizeaza eroul negativ. A fost de la terorist spatial, la vampir, asasin sau drogat  si a reusit sa ofere unele dintre cele mai diverse roluri in filme ca True Romance (1993), Leon (1994), Air Force One (1994) , Immortal Beloved (1994), si The Fifth Element (1997).

 

Actrorul care in acest an a primit prima nominalizare la Oscar din cariera pentru rolul din Tinker Tailor Soldier Spy a revenit in ultimii ani in atentia publicului cu seria Harry Potter, insa si-a revitalizat cariera dupa ce a aparut in rolul detectivului Jim Gordon in  Batman Begins si The Dark Knight, cele doua filme din seria Batman creata de Christopher Nolan . Actorul va relua rolul si in mult asteptatul The Dark Knight Rises ce se va lansa in acest an.

Gary Oldman in Tinker Tailor Soldier Spy

La zece ani dupa excelentul film Tacerea mieilor, Hannibal sau Tacerea mieilor 2 nu o mai are pe Jodie Foster in rolul feminin principal, Ridley Scott distribuind-o pe Julianne Moore sa o personifice pe agenta FBI Clarice Starling, cinica si rece, fara nimic din eroina idealista lansata pe marele ecran acum 2 decenii.

In realizarea noului serial e implicata si Martha De Laurentiis, producator al tuturor filmelor din franciza. Bryan Fuller, creatorul serialului, este cunoscut pentru initiativele sale indraznete: "Pushing Daisies", "Dead Like Me" si "Wonderfalls".


Numeroasele transformari ale lui Gary Oldman


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies