marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev apare nud in cel mai recent film al sau. Vezi trailer-ul pentru Let's Be Cops, o comedie savuroasa despre politisti

Nina Dobrev este cunoscuta pentru faptul ca intoarce privirile atunci cand paseste pe covorul rosu. In cel mai recent film al sau, Let's Be Cops, actrita reuseste sa atraga atentia tuturor, datorita secventelor in care apare topless.

Nina Dobrev apare nud in cel mai recent film al sau. Vezi trailer-ul pentru Let s Be Cops, o comedie savuroasa despre politisti

Producatorii au oferit publicitatii trailer-ul filmului in care actrita in varsta de 25 de ani joaca rolul unei chelnerite care trebuie sa seduca personajul interpretat de Damon Wayans Jr.


Asezat pe canapea, Wayans Jr. intentioneaza sa explice tinerei femei faptul ca nu este un ofiter in adevaratul sens al cuvantului. Dar inainte de a-si termina fraza, frumoasa bruneta este pe jumatate dezbracata si sta intr-o pozitie provocatoare, imbracata fiind doar cu o fusta.



Filmul surprinde povestea a doi prieteni vechi care se afla intr-o situatie nu tocmai fericita si fara sanse reale de a scapa cu bine. Dupa ce aud de un bal mascat, pe care in mod eronat il considera a fi doar un party cu costume, cei doi decid sa mearga acolo imbracati in politisti. Dupa ce se confrunta cu situatia de a fi luati drept politisti adevarati, celor doi prieteni le vine o idee.


Acestia incep sa isi ia rolul de politisti in serios, la inceput doar de amuzament, apoi incep sa se implice chiar in solutionarea unor crime reale, mergand intr-atat de departe incat sa procure si sa patruleze intr-o masina de politie.



Productia este promovata ca fiind cea mai buna poveste a unei prietenii dintre politisti. "Let's Be Cops" ii are in distributie si pe Rob Riggle sau Andy Garcia.


Lansarea filmului va avea loc in data de 13 august 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies