marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nina Dobrev vorbeste pentru prima data despre decizia de a parasi serialul The Vampire Diaries: "Va fi greu si ciudat"

Nina Dobrev a vorbit pentru prima data despre plecarea din serialul The Vampire Diaries, in care a jucat timp de 6 sezoane si care a facut-o celebra.
 

Nina Dobrev vorbeste pentru prima data despre decizia de a parasi serialul The Vampire Diaries: Va fi greu si ciudat

Actrita de 26 de ani apare pe coperta revistei Self, pentru care a oferit si un interviu, in care a vorbit despre The Vampire Diaries si decizia ei de a parasi serialul The Vampire Diaries. "Mi-a placut la nebunie sa lucrez la acest serial, a fost o aventura nebuna si am fost inconjurata numai de oameni speciali, pe care ii consider ca o familie. Stiu ca urmeaza un pas important in cariera mea, dar va fi ciudat fara ei" a declarat actrita in revista Self. Frumoasa actrita si-a etalat si silueta de invidiat intr-o costumatie sport, care ii punea in evidenta abdomenul lucrat si picioarele tonifiate.

Desi fanii au implorat-o sa revina si au facut petitii, actrita pare decisa sa urmeze o alta traiectorie si sa iis revitalizeze cariera. "Sunt gata pentru probe, castinguri si sa ma lupt din nou. " Nina Dobrev si-a socat fanii in urma cu cateva saptamani, cand a anuntat ca paresteste serialul


 

 

Anuntul a fost facut de actrita chiar pe pagina ei de Instragram, acolo unde a anuntat despartirea de echipa The Vampire Diaries, iar cei 5 milioane de utilizatori care o urmaresc au fost profund intristati. "Tocmai am petrecut cel mai frumos weekend in Lake Lanier, in Georgia, cu familia The Vampire Diaries, colegii si echipa. Vreau sa fiu prima care va spune asta, nu a fost o vacanta, ci o petrecere de adio. Dintotdeauna am stiut ca povestea Elenei va fi o aventura de sase sezoane, iar in acesti sase ani am trait aventura vietii mele. Am fost nemuritoare, am descoperit un al doilea eu. Am fost rapita, omorata, readusa la viata, torturata, blestemata etc si inca mai sunt atatea surprize pana la finalul sezonului, in mai. Elena s-a indragostit nu o data, ci de doua ori, cu doua suflete pereche minunate, iar eu mi-am gasit asa cativa dintre cei mai buni prieteni si mi-am extins o familie pe care o voi iubi mereu" a fost declaratia ei.

 

 

Fanii au reactionat imediat si au fost nemultumiti de decizia actritei de a parasi serialul care a facut-o celebra. Ba mai mult, acestia au infiintat o petitie prin care o roaga sa revina in serialul care a strans milioane de fani.


The Vampire Diaries este bazat pe seria cartilor scrise de  L.J. Smith. Seria supranaturala produsa de Alex Lloyd, Kevin Williamson si Julie Plec dupa cartile autoarei L. J. Smith si difuzata din 2009 de canalul CW este povestea unei adolescente Elena (Nina Dobrev )  prinsa intr-un triunghi amoros alaturi de doi frati vampiri ( Paul Wesley si Ian Somerhalder).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies