marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi detalii dezvaluite despre 300: Battle of Artemisia, o batalie epica in stilul 300 care te va lasa cu gura cascata

Scenariul pentru continuarea povestii spartanilor din 300 - Battle of Artemisia - a fost terminat.

Noi detalii dezvaluite despre 300: Battle of Artemisia, o batalie epica in stilul 300 care te va lasa cu gura cascata

Producatorii Mark Canton si Gianni Nunnari care au lucrat si la mult asteptatul Immortals ce se va lansa pe 11 noiembrie in cinematografe i-au bucurat pe fanii spartanilor din 300 cu update-uri despre spin off-ul  - 300: Battle of Artemisia.

Nu se stie inca  momentul in care vor incepe filmarile pentru pelicula regizata de Noam Murro. Aceasta a  primit o data de lansare pentru 2013 si are un buget  de 100 de milioane de dolari.

“Zack Snyder si Kurt Johnstad au terminat scenariul. Au facut o munca minunata. Este o poveste inteligenta, epica iar sequelul va fi unul neconventional" a declarat Mark Canton.


300: Battle of Artemisia va spune povestea lui Xerxes si a ascensiunii lui spre putere dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon. Darius isi sfatuieste fiul sa nu-i atace pe greci pentru ca acestia nu pot fi pedepsiti decat de un zeu. In incercarea sa de a se razbuna, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu. Acesta se va confrunta cu Themistocles marele razboinic grec in batalia de la Artemision.Intentia producatorilor este de a filma 300: Battle of Artemisia in acelasi stil vizual din 300.

Intrebati daca Gerard Butler cu al sau Leonidas se intoarce in sequel, acestia au raspuns: "Este prea devreme pentru a spune asta, insa noi stim raspunsul!"


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies