marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Green, deformata total de Photoshop in noile postere pentru Dark Shadows

Primul film cu vampiri in care apare Johnny Depp, pelicula regizata de Tim Burton, Dark Shadows a reusit sa o deformeze total pe frumoasa Eva Green in noile postere in care personajele arata extrem de ciudat.

Eva Green, deformata total de Photoshop in noile postere pentru Dark Shadows

Cei de la Warner Bros au lansat  9 postere pentru filmul „Dark Shadows” care va aparea pe marile ecrane pe 11 mai.

Fanii au putut admira un Johnny Depp vampiric, o aparitie a Eva Green usor deformata si o Michelle Pfeiffer care parca pluteste. Cinefilii nu prea au gustat noile imagini pentru ca au fost prea stricate de photoshop, filmul ramane insa unul asteptat.

Dark Shadows este o adaptare dupa serialul de televiziune horror cu acelasi nume difuzat de ABC intre 1966 si 1971 si care a fost un mare succes in SUA. Filmul va avea insa mai multe accente comice, decat dramatice. Scenariul este centrat pe familia Collins si pe legaturile lor cu fenomenele supranaturale, cu varcolacii, vrajitoarele si vampirii. 


Unul dintre membrii familiei, Barnabas Collins (Johnny Depp) ajunge sa fie transformat intr-un vampir de Angelique Bouchard, o vrajitoare cu inima franta si dornica de razbunare. Angelique isi duce razbunarea mai departe si il ingroapa de viu. In 1972, el este eliberat din mormant si vede ca fosta sa afacere este ruinata. Acum isi intalneste si urmasii, toti cu probleme.
 

Eva Green


Eva Green in Casino Royale( 2006)

Johnny Depp

Michelle Pfeiffer

Eva Green



Modifică setările cookies