marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi secrete din Star Trek 2 dezvaluite: Leonard Nimoy se intoarce la 81 de ani in rolul lui Spock Prime

To boldly go where no man has gone before! Star Trek 2, unul dintre filmele la care fanii universului imaginar creat de Gene Roddenberry la mijlocul anilor '60 viseaza de ceva vreme se filmeaza in mare secret in acest an.  Nu se stiu multe lucruri despre povestea pe care o va aduce pe marile ecrane, insa de curand fanii au aflat  2 secrete importante.

Noi secrete din Star Trek 2 dezvaluite: Leonard Nimoy se intoarce la 81 de ani in rolul lui Spock Prime

Veteranul actor de 81 de ani Leonard Nimoy se intoarce in rolul lui Spock Prime, in timp ce britanicul Benedict Cumberbatch pe care il vedem in din ce in ce mai multe filme il va interpreta pe maleficul Khan, un tiran super uman creat genetic. Rolul trebuia sa mearga la Benicio del Toro, insa se pare ca Benedict Cumberbatch a  fost  impresionant la auditii.

Regizat de J.J. Abrams, Star Trek 2 are parte de o distributie impresionanta: Zachary Quinto, Chris Pine, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban si Benedict Cumberbatch. Echipajul din Star Trek isi incepe din nou calatoria extraordinara, plina de actiuna spectaculoasa si pericole cosmice. Cum era de asteptat, J.J. Abrams va regiza si continuarea de la blockbusterul sau din 2009. Scenaristii primei parti Alex Kurtzman si Roberto Orci s-au ocupat si de sequel. Desi initial se dorea lansarea filmului pentru iunie 2012, producatorii au amanat, iar Star Trek 2 va ajunge in cinematografele din SUA pe 17 mai 2013. Filmarile se durealeaza in aceasta perioada in mare secret in Carolina de Nord. Star Trek 2 are un buget de peste 150 de milioane de dolari.
 

Inca o veste buna a venit chiar de la Leonard Nimoy care a dezvaluit la CNN ca se va intoarce in  rolul lui Spock Prime in Star Trek 2. Acesta va fi al 8-lea film din serie in care apare.


Ofiterul Spock, jumatate vulcanian, jumatate uman, a fost rolul pentru care Leonard Nimoy a obtinut 3 nominalizari Emmy. A aparut in toate cele 79 de episoade ale primelor 3 sezoane ale serialului, intre 1966-69. Apoi, de fiecare data cand dramaturgia a avut nevoie de el, in Star Trek: Seria animata, Star Trek: Generatia Urmatoare (ca Ambasadorul Spock).  La cel de-al treilea si cel de-al patrulea lung metraj a fost chiar regizor.


Star Trek a facut in 2009, 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Filmul i-a avut in distributie pe Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Anton Yelchin, Zoe Saldana. 

Acum doi ani actorul anunta ca vrea sa se pensioneze si sa se desparta de Mr. Spock, considerat unul dintre cei mai fascinanti extraterestri din televiziune si industria cinematografica.

In 1975, Leonard Nimoy a scris autobiografia intitulata "I Am Not Spock", intr-o incercare disperata de a se desprinde de personajul pe care l-a interpretat. In cea de-a doua autobiografie, insa, publicata 20 de ani mai tarziu, cu titlul "I Am Spock", actorul american a marturisit ca a reusit sa se impace, in cele din urma, cu celebritatea si cu adulatia fanilor.


Leonard Nimoy(81 de ani)


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies