marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nominalizatii la cea de-a opta editie a premiilor Gopo, la “Lumea Pro Cinema”, pe 2 martie

"Cainele japonez", "Metabolism", "La limita de jos a cerului". "Pozitia copilului" si "Rocker" sunt filmele care isi vor disputa anul acesta trofeul pentru cel mai bun film, la cea de-a opta editie Gopo, cele mai importante premii ale industriei cinematografice romanesti.
   

Nominalizatii la cea de-a opta editie a premiilor Gopo, la Lumea Pro Cinema , pe 2 martie

Pe 24 martie, cand PRO CINEMA va difuza in direct si in exclusivitate Gala Premiilor Gopo 2014, telespectatorii vor putea afla care sunt filmele si actorii care s-au evidentiat in acest an la prestigioasa ceremonie si vor putea urmari, in exclusivitate, interviurile pe care acestia le vor acorda la sosirea pe covorul rosu.
    


Printre nominalizatii pentru actorul anului 2013 intr-un rol principal se regasesc Victor Rebengiuc, pentru rolul Costache din filmul "Cainele japonez", Igor Babiac pentru rolul “ Viorel” din "La limita de jos a cerului" si Dan Chiorean pentru interpretarea lui Victor din filmul "Rocker". Lor li se adauga actori din filmul "Domestic": Adrian Titieni, interpretul lui Lazar si Gheorghe Ifrim, care-i da viata lui Mihaes.
    


La categoria rol principal feminin se intrec Diana Avramut, Alina din "Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism", Ioana Florea sau Tania din filmul "Deja Vu", Ioana Anastasia Anton pentru rolul Sanda din "Domnisoara Christina", Ana Ularu, interpreta Mariei din "O vara foarte instabila" si Luminita Gheorghiu, Cornelia din "Pozitia copilului".
    


Imagini din filmele nominalizate la cele mai importante categorii ale Premiilor Gopo 2014 pot fi urmarite in editia din 2 martie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepand cu ora 14:00.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies