marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul cuplu de la Hollywood! Timothée Chalamet și Kylie Jenner au fost văzuți împreună

Starul new-yorkez, nominalizat la Oscar pentru pelicula „Call Me by Your Name“, a făcut o pasiune pentru cea mai mică dintre surorile Kardashian.

Noul cuplu de la Hollywood! Timothée Chalamet și Kylie Jenner au fost văzuți împreună
La 27 de ani, are deja parte de o largă notorietate la Hollywood, deși filmele în care a fost distribuit, la fel ca și numele său, fac furori și pe continentul European.
 
Mai nou, numele lui Timothée Chalamet ține paginile ziarelor grație noii relații pe care o are cu mezina clanului Kardashian-Jenner, Kylie Jenner – și cea mai de succes dintre femeile K, după ce, în 2019, a fost declarată cea mai tânără miliardară îmbogățită prin forte proprii.
 
Zvonul potrivit căruia Kylie Jenner și Timothée Chalamet se întâlnesc a fost confirmat de unele surse apropiate lor, care au făcut dezvăluiri în revista „People“, după ce blogul DeuxMoi a fost primul care a relatat că a primit un pont conform căruia Chalamet „are o nouă iubită“, dezvăluind ulterior că este vorba despre Kylie Jenner. Iar, o săptămână mai târziu, Range Rover-ul lui Kylie a fost fotografiat intrând în curtea lui Chalamet, stârnind și mai multe zvonuri.

 
Între timp, fanii de pe rețelele de socializare au repostat un videoclip de la prezentarea casei de modă Jean Paul Gaultier de la Săptămâna Modei de la Paris din ianuarie, în care cei doi apar împreună, până în prezent fiind singura dovadă concretă că între ei e cel puțin o relație apropiată.
 
Și, ca o dovadă în plus, paparazzi l-au surprins pe Timothée plecând de la o expoziție de artă din Santa Monica, California. S-a observat că, în loc să plece repede, el a așteptat să treacă cineva pe lângă el și în acel moment a oprit în fața lui Lincoln Navigator al lui Kylie, cu gărzile de securitate ale acesteia pe bancheta din față.
 
Sursa citată de revista „People“ susține că femeia de afaceri în vârstă de 25 de ani și actorul în vârstă de 27 de ani „ies împreună și încep să se cunoască“. Anterior, un alt prieten al surorii lui Kim Kardashian precizase că tânăra este singură, adică „nu mai este cu (Travis Scott) în acest moment“.
 
Este de notorietate faptul că proprietara Kylie Cosmetics avea o relație intermitentă cu rapperul, 31 de ani, din 2017, după ce s-a întâlnit anterior cu Tyga. În timp ce Chalamet are și el lista de partenere pline de nume celebre, de la Lourdes Leon (fiica Madonnei), la Lily-Rose Depp (fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp) și artista mexicană Eiza Gonzalez

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies