marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul film Fast and Furious a fost lansat. Ce actrita s-a alaturat productiei si care sunt scenele dedicate lui Paul Walker

Noul film din seria Fast and Furious, una dintre cele mai asteptate pelicule ale anului, a avut premiera la Berlin.
Noul film Fast and Furious a fost lansat. Ce actrita s-a alaturat productiei si care sunt scenele dedicate lui Paul Walker

Superproductia, a 8-a din serie, promite sa isi delecteze fanii cu o poveste palpitanta, actiune spectaculoasa si o distributie excelenta. Actorilor "veterani" ai seriei, Vin Diesel si Dwayne Johnson, li s-a alaturat pentru prima oara si frumoasa Charlize Theron, intr-un rol negativ.



La premiera filmului, botezat "The Fate of the Furious", Vin Diesel a intampinat-o pe Charlize Theron cu o imbratisare indelungata. Fermecatoarea actrita a fost din nou intruchiparea elegantei hollywoodiene intr-o rochie alba fara bretele.


Relatia personajelor pe care le interpreteaza cei doi este de fapt si punctul central al intrigii din noul film.


Charlize, nou-venita in distributia seriei, o intruchipeaza misterioasa Cipher, care il seduce pe Dom si il convinge sa intre in lumea interlopa si sa-si tradeze prietenii. Aceasta rasturnare de situatie le va testa increderea fanilor.

Vin Diesel, actor: “Avand in vedere povestea si calea intunecata pe care o apuca Dom, le adresam de fapt o povocare fanilor. Cata incredere aveti in Dom? V-a pierit increderea in caracterul sau si valorile pe care le reprezinta?”


Charlize Theron nu este nici ea straina de filmele de actiune. A jucat cel mai recent in Mad Max - Fury Road. Cu toate acestea spune ca nu s-a molipsit de "microbul" vitezei.



Charlize Theron
, actrita: "Nu cred ca sunt o mare amatoare de riscuri in viata reala.Vreau sa spun ca... imi place sa supravietuiesc."


Vedeta de 41 de ani spune ca s-a integrat imediat in "familia" Fast and Furious.


Charlize Theron: “M-am distrat grozav! Vin m-a sustinut si m-a intampinat cu bratele deschise, a fost grozav sa pot face acest rol!"

Filmul este plin de momente care amintesc de regretatul Paul Walker. Actorul, care a jucat in 6 din filmele Fast and Furious, si-a pierdut viata intr-un accident de masina in 2013.



Vin Diesel
: "Sunt foarte multe scene... s-ar putea sa nu va dati seama la inceput, insa partea filmata in Cuba este un tribut adus lui."

Filmul are mari sanse sa repete succesul precedentului. Fast and Furious 7 a ajuns in timp record la incasari de un miliard de dolari.


Galerie foto


Modifică setările cookies