marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu ai fi crezut ca acesta este noul Superman. Cum a ajuns in acest hal cel mai ghinionist actor de la Hollywood

Actorul de 28 de ani, ajuns in atentia marilor producatori de la Hollywood dupa rolul din serialul The Tudors, arata ca un  vagabond barbos pe platourile de filmare din Vancouver de la Man of Steel - noul film din seria Superman.

Nu ai fi crezut ca acesta este noul Superman. Cum a ajuns in acest hal cel mai ghinionist actor de la Hollywood

Ultimul actor care l-a intruchipat pe Superman - Brandon Routh a fost un numit un dezastru de fanii celebrului super erou. Noul Superman, Henry Cavill ii tine si mai mult in suspans - actorul a atras imediat atentia cu o serie de imagini de pe platourile de filmare unde apare ca un " Clark Kent homeless si plin de muschi".


Man of Steel va fi gata la 7 ani de la ultimul film din celebra serie. Rolul lui Superman din pelicula anterioara - Superman Returns (din 2006) a fost jucat de Brandon Routh. Filmul a  fost regizat de Bryan Singer si nu s-a bucurat de o receptie extraordinara.

Henry Cavill a fost numit de "the most unlucky man in Hollywood" ( cel mai ghinionist actor de la Hollywood) in 2005 de revista Empire dupa ce a fost refuzat in urma auditiilor pentru Bruce Wayne/Batman, Superman/Clark Kent, si James Bond. Ironic, actorul a pus mana pe rolul lui Superman 5 ani mai tarziu in 2010. 


Britanicul a fost si prima alegere a lui Stephenie Meyer pentru rolul lui Edward din Twilight insa pana ca povestea  sa ajunga pe marile ecrane acesta avea deja 25 de ani iar autoarea cerea un tip care sa para de 17 ani.


In Man of Steel mai apar Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Harry Lennix, Ayelet Zurer, Christopher Meloni si Russell Crowe. Pelicula cu buget de de 175 de milioane de dolari, este regizata de Zack Snyder va fi lansata pe 14 iunie 2013. Christopher Nolan se numara printre producatorii filmului.


Marea Britanie este, mai nou, taramul super-eroilor, asta dupa ce Christian Bale il joaca pe Batman, Andrew Garfield e Spiderman iar Henry Cavill e Superman.

Peste 3 saptamani il puteti vedea pe Cavill in blockbusterul Immortals

Henry Cavill in 2009                                          Henry Cavill in 2011.

Sursa foto: Getty/Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies