marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu ai cum sa nu zambesti. Faimoasele papusi din serialul-fenomen The Muppets au lansat ultimul trailer. Vezi cand ajung in cinematografe

Cele mai faimoase papusi de la Hollywood revin cu un nou film pe marile ecrane. The Muppets a primit si un nou trailer in care sunt dezvaluite mai multe despre intriga filmului, pe langa simpaticele papusi Disney mizeaza si pe prezenta multor celebritati in film.

Nu ai cum sa nu zambesti. Faimoasele papusi din serialul-fenomen The Muppets au lansat ultimul trailer. Vezi cand ajung in cinematografe

The Muppet Show are o traditie care dateaza din anii '50, iar primul film The Muppet Movie a fost realizat in 1979 si a avut incasari de peste 75 de milioane de dolari. Desi la inceput  a fost privita cu scepticism pelicula, acum, fanii devin din ce in ce mai nerbadatori sa vada cum vor continua aventurile celor mai celebre papusi.



In noul film, papusile se reunesc pentru a pune la cale un show care sa le salveze studioul de un dezvoltator care doreste sa-l preia. Jason Segel, Amy Adams si papusa Muppets, Gal, au calatorit sa isi vada eroii, dar ei vor descoperi ca studioul Muppets a ajuns o ruina dupa ce a fost lasat in paragina un an de zile. Astfel, ei il vor ajuta pe Kermit sa reuneasca cea mai nebuna gasca. Insa, la scurt timp vor descoperi ca intre ei lucurile s-au schimbat si ca nu mai sunt la fel de celebri cum credeau ca sunt.

The Muppet Show faimosul program de divertisment britanic considerat cel mai longeviv show de televiziune a fost creat de Jim Henson. Personajele din The Muppets Show: Kermit, Miss Piggy, Big Bird, Oscar Grouch, Elmo, Zoe, Bert, Ernie, Cookie Monster, Grover, Abby Cadabby si contele Count von Count au fost realizate in colaborare cu echipa serialului Sesame Street. Denumirea Muppets a fost inventata prin unirea doua cuvinte englezesti: marionettes (marionete) si pupets (papusi).
 


Pana sa apara acest trailer, producatorii de la Disney au oferit mai multe teaser-e si spoof-uri, parodii dupa The Hangover, The Girl With the Dragon Tattoo si Green Lantern.

In noul Muppets, regizat de James Bobin si al carui scenariu este semnat de Jason Segel, mai multe vedete au aparitii cameo, printre care Neil Patrick Harris si Jack Black. Producatorii au pastrat din farmecul filmului din 1979, iar papusile canta si danseaza pe aproape toata durata filmului.


Jason Segel, care joaca in film dar este si scenarist, a declarat ca va noul Muppets va pastra multe elemente din filmul original si vrea ca prin aceasta pelicula sa aduca un omagiu filmelor care au marcat copilaria unei intregi generatii.


The Muppets va avea premiera in SUA pe 23 noiembrie, urmand sa fie lansat in Romania la inceputul anului 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies