marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu rata ultimele episoade din M.A.S.H, miercuri si joi, la PRO CINEMA

M.A.S.H. unul dintre cele mai iubite seriale de comedie din lume, ajunge la final, in aceasta saptamana la PRO CINEMA. Miercuri si joi, de la 20:55 isi iau adio eroii tai preferati.

Nu rata ultimele episoade din M.A.S.H, miercuri si joi, la PRO CINEMA


11 ani de difuzare si opt Globuri de Aur sunt superlativele prin care „M.A.S.H“ a devenit unul dintre serialele de top ale anilor ’70. Sub acronimul „M.A.S.H“ (derivat de la Mobile Army Surgical Hospital/Spital de chirurgie mobil al Armatei – n.r.), serialul aduce in prim plan viata unor medici ce lucreaza intr-un spital de campanie, im timpul razboiului din Coreea (1950 – 1953).  


Votat pe locul 25 de revista „TV Guide“ in topul celor mai bune 50 de seriale din istorie, serialul s-a remarcat printr-o interpretarea inegalabila, iau actorii au reusit sa balanseze situatiile extreme si dificile cu atitudinea relaxata. Farsele pe care Hawkeye Pierce (Alan Alda) le-a facut pe seama asistentei-sefe, doamna Houlihan (poreclita Buze Fierbinti), dar si stangacia lui Radar sau a lui Frank Burns au fost momentele preferate de fani.


In aceasta saptamana, miercuri si joi PRO CINEMA difuzeaza filmul de adio, ultimele episoade din M.A.S.H, unul dintre cele mai iubite seriale de comedie.

 

 

Din 24 februarie, serialul “Friends” revine la PRO CINEMA. Prinde comedia în esenţă tare de luni pana joi, de la ora 20:55.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies