marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu stie cine este Natalie Portman si vrea sa fie Spartacus! Vezi ce film iti recomanda Alex Velea si cum s-a pregatit pentru rolul de mafiot!

Il stiti mai bine din videoclipuri, dar a facut o figura extraordinara si la filmari, impresionandu-i pe
realizatorii de la  Nasa unde a jucat rolul unui mafiot. I-a "studiat" pe DeNiro si Al Pacino si ar vrea sa fie Spartacus pentru o zi. Vezi aici un interviu cu Alex Velea.

Nu stie cine este Natalie Portman si vrea sa fie Spartacus! Vezi ce film iti recomanda Alex Velea si cum s-a pregatit pentru rolul de mafiot!

 

- Joci rolul unui mafiot in Nasa si ai spus ca pentru a te pregati te-ai uitat la multe filme cu mafioti. Pe cine i-ai "studiat"?

- M-am uitat la multe filme cu mafioti pentru a ma inspira, i-am vazut pe Al Pacino, pe DeNiro, m-am uitat la seria Nasul. Insa Nasa nu este un film autentic cu gangsteri, este o comedie. E un film pe care il vezi atunci cand vrei sa te distrezi cu familia si copiii.


-Cum a fost la fimari?

- Eram obosit, venisem de la mare, avusesem un concert dimineata la 4 si la ora 8 a trebuit sa fiu la filmari.  M-am descurcat ok spre decent toata ziua, iar seara am cedat un pic cand a trebuit sa invat replica asta pe platouri. Am
citit-o de 15 ori,  am mai spus-o de 20 si cand a trebuit sa o spun la cadru, nu am mai stiut-o. Dar acum daca ma intrebi o stiu! :)


- A fost prima ta experienta ca actor intr-un film! Ce te-a impresionat?


- A fost primul meu rol, dar bineinteles ca as repeta experienta. Nu am facut cursuri de actorie, iar la filmari a fost genial. Cativa mi-au zis ca am talent, asa ca o sa incerc din nou. Problema este ca nu stau prea bine cu timpul, si mai am totusi cateva lucruri de zis ca si cantaret.


- Ti-ai lasat barba pentru rol. Pana unde ai fi dispus sa mergi ca sa intri in piele personajului?

-Daca sariti cu banii fac orice, imi fac si operatie estetica. Imi scot un rinichi. Da... nu a fost greu sa-mi las barba. Singura chestie aiurea a fost faptul ca era vara si eram cam 'barbalau' asa. Imi era cald.


-Te uiti la seriale?

-Imi plac mult serialele. M-am uitat la Heroes acum. Stiu ca a fost lansat acum ceva vreme, insa eu am inceput acum sa ma uit la el.


- Ce personaj ti-ai dori sa fii pentru o zi?

-Mi-as dori sa fiu pentru o zi Spartacus sau Gladiatorul. Imi plac filmele de actiune. Ma gandesc sa joc din nou intr-un film de actiune. Va rog mult luati-ma ! :)


- Este Ryan Reynolds cel mai sexy barbat in viata?

-Nu stiu, mie imi plac mult Brad Pitt si Denzel Washington.


- Natalie Portman sau Angelina Jolie?

-Nu o stiu pe prima , a doua e sexy rau! :)


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies