marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nu suntem o echipa. Suntem o bomba cu ceas. Noul trailer The Avengers a facut 600 de mii de vizualizari in cateva ore. Cum arata creaturile cu care se bat Iron Man si Hulk

Mega productia  The Avengers  care aduce cele mai grele nume din lumea super eroilor: Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow si Hawkeye si-a lansat ultimul trailer cu 2 luni inainte de a ajunge in cinematografe.

Nu suntem o echipa. Suntem o bomba cu ceas. Noul trailer The Avengers a facut 600 de mii de vizualizari in cateva ore. Cum arata creaturile cu care se bat Iron Man si Hulk

Noile imagini le-au dezvaluit in premiera fanilor cum arata extraterestrii cu care se bat Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner si Scarlett "Black Widow" Johansson.


Trailerul filmului regizat de Joss Whedon il arata pentru prima data pe Mark Ruffalo transformandu-se in Hulk si ofera detalii despre armata pe care Loki (Tom Hiddleston) personajul negativ al filmului o strange pentru a cuceri planeta.


Povestea este cat se poate de simpla: Nick Fury (Samuel L. Jackson) de la agentia S.H.I.E.L.D. aduna o echipa de supereroi de la Thor (Chris Hemsworth) la Iron Man ( Robert Downey jr.) si Captain America ( Chris Evans) pentru a salva pamantul din fata invadarii de catre o armata diabolica condusa de zeul Loki (Tom Hiddleston). Acesta nu va fi insa singurul personaj negativ al filmului. Cateva zvonuri il anunta pe Hugo Weaving in rolul lui Red Skull drept al doilea dusman al super eroilor.


The Avengers  este realizata de Marvel Studios si Paramount Pictures si are un buget de aproape 300 de milioane de dolari.  Celebra companie Industrial Light & Magic s-a ocupat de efectele speciale iar in decembrie dupa ce s-au incheiat cele 6 luni de filmari s-a anuntat ca va fi reconvertit  3D.
 


Producatorul filmului este omul cheie din spatele Marvel Studios -  Kevin Feige cel care a reusit sa aduca pe marile ecrane filme ca trilogia Spiderman, seria X Men, The Incredible Hulk, Iron Man, Thor sau Captain America. Productiile sale au facut incasari de peste 4.8 miliarde  de dolari, anuntau cei de al New York Times in 2011.


Noul trailer a facut pe Youtube peste 600.000 de vizualizari in cateva ore.  The Avengers  se va lansa pe 4 mai 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies