marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nymphomaniac: clip nou pentru cel mai controversat film al momentului. Cum a reusit Lars von Trier sa surprinda din nou pe toata lumea

Dupa o serie de clipuri in care a prezentat mai multe momente controversate din viitorul sau film, Lars von Trier a reusit sa atraga atentia cu un teaser diferit.

Nymphomaniac: clip nou pentru cel mai controversat film al momentului. Cum a reusit Lars von Trier sa surprinda din nou pe toata lumea

Nymphomaniac se anunta a fi filmul care va starni multa valva din urmatoarea perioada, controversele care s-au iscat in jurul sau transformandu-l intr-o productie mult asteptata.

 

In cel mai recent clip oferit publicitatii, Joe (Charlotte Gainsbourg) aduce o noua perspectiva asupra productiei lui von Trier, personajul evidentiindu-si sexualitatea intr-o maniera diferita, care nu implica nici o scena obscena. Joe vopseste o oglinda in alb, isi acopera ferestrele si se intinde pe o canapea alba.

Nymphomanic are doua sanse: sa fie un film de arta socant, dar impresionant sau sa fie catalogat drept un film porno nereusit, cel putin asa sustin cinefilii, conform celor de la The Guardian.

 

Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior. 

Filmul ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a  mai spus ca a obtinut rolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex.

 

Initial, versiunea prezentata de regizor dura 5 ore si jumatate, insa dupa reeditare, filmul va fi lung de 4 ore si va fi proiectat pentru prima data in cadrul premierei de la Copenhaga, intr-un maraton de 2 ore per parte.

 

Lansarea oficiala va avea loc in primavara anului viitor, in doua parti, prima urmand sa fie prezentata pe 21 martie, iar cea de-a doua pe 18 aprilie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies