marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nymphomaniac: Shia LaBeouf a dezvaluit ca a trimis poze cu el gol pentru a primi rolul din filmul erotic al lui Lars von Trier

La putina vreme dupa izbucnirea scandalului despre plagiatul productiei lui Daniel Clowes, Shia LaBoeuf a vorbit despre Nymphomaniac, proiectul controversat din care face parte.

Nymphomaniac: Shia LaBeouf a dezvaluit ca a trimis poze cu el gol pentru a primi rolul din filmul erotic al lui Lars von Trier

Actorul, primul ales in distributia filmului regizat de Lars Von Trier, a declarat in august 2012 ca le-a trimis producatorilor o caseta video in care este filmat in trimpul unei partide de sex ca parte a procesului de casting. 

 

Cu toate acestea se pare ca ceea ce a facut cu adevarat a fost sa trimita o fotografie cu penisul sau. "Prima informatie pe care am avut-o, si nu o sa uit asta pentru ca intreaga echipa a reactionat cu teama, a fost cea venita din partea producatorilor, nu a lui Lars. Mi-au cerut o fotografie cu penisul meu", a explicat LaBoeuf intr-un interviu acordat pentru Zentropa Productions, marturisind ca totul a fost vazut ca un test pentru a afla cat de interesat este de film.

 

Dupa ce Shia LaBoeuf a fost ales pentru Nymphomaniac, actorul a declarat ca scenele de sex urmeaza sa fie reale. "Este Lars von Trier, facand un film despre ceea ce face el", a spus LaBoeuf pentru MTV, in august 2012, adaugand: "Exista o nota in partea de sus a scenariului in care practic este scris ca ceea ce facem va fi real. Tot ce este ilegal, vom filma in imagini blurate. In afara de asta, totul se va intampla pe viu". Totusi, Von Trier a folosit dubluri si efecte vizuale pentru respectivele scene, multe dintre acestea putand fi deja vazute in trailerele filmului. 

 

Nymphomaniac este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior. 

 

Filmul ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a  mai spus ca a obtinut rolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex.

 

Initial, versiunea prezentata de regizor dura 5 ore si jumatate, insa dupa reeditare, filmul va fi lung de 4 ore si va fi proiectat pentru prima data in cadrul premierei de la Copenhaga, intr-un maraton de 2 ore per parte.

 

Lansarea oficiala va avea loc in primavara anului viitor, in doua parti, prima urmand sa fie prezentata pe 21 martie, iar cea de-a doua pe 18 aprilie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies