marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O actrita din Game of Thrones a recunoscut ca se prostitua inainte sa apara in serialul-fenomen. Cum i s-a schimbat viata

Actrita Josephine Gillan, devenita cunoscuta datorita unui rol in serialul Game of Thrones, a recunoscut ca inainte sa apara in faimoasa productie s-a prostituat.

O actrita din Game of Thrones a recunoscut ca se prostitua inainte sa apara in serialul-fenomen. Cum i s-a schimbat viata

Gillan, care joaca rolul lui Marei, o tanara curtezana, a marturisit ca serialul i-a oferit o oportunitate extraordinara si i-a schimbat radical viata, relateaza The Independent.

Tanara a aparut pentru prima data in sezonul al doilea al productiei si a reusit sa obtina aparitii si in sezoanele urmatoare.

"Game of Thrones m-a salvat de la o viata de prostitutie si m-a facut o femeie mai puternica. Lucram ca dama de companie si apaream in filme pentru adulti, sub numele Sophie O'Brien, cand am vazut anuntul de casting pentru serial. Cautau o femeie cu sani naturali si fara tatuaje, pe care nu o deranja sa apara goala. Asa ca am trimis imediat o fotografie. Mi-au scris inapoi ca ma voiau in serial si am fost extrem de incantata. Nu aveam idee insa cat de mult imi va schimba asta viata", a marturisit tanara.


Rolul i-a deschis o poarta spre lumea de la Hollywood, iar Josephine a filmat deja pentru alte doua lung metraje.

Sursa: Stirile PROTV


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies