marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O femeie a fost arestata dupa ce l-a amenintat pe Hugh Jackman

O femeie care l-a urmarit si l-a amenintat cu un aparat de ras electric pe actorul australian Hugh Jackman, intr-o sala de sport din New York, a fost arestata de politia americana, afirma presa americana.

O femeie a fost arestata dupa ce l-a amenintat pe Hugh Jackman



Katherine Thurston
, in varsta de 47 de ani, a aparut in sala de sport in care Hugh Jackman se antrena, sambata dimineata, si, dupa o scurta conversatie cu actorul australian in varsta de 44 de ani, a parasit incinta. Femeia a fost arestata la scurt timp dupa aceea, la cateva strazi distanta de locul in care se afla acea sala de sport, a anuntat purtatoarea de cuvant a politiei din New York.

In timpul acelei scurte conversatii cu actorul, Katherine Thurston a inceput sa strige, spunand ca il iubeste pe starul australian, iar apoi a aruncat spre acesta un aparat de ras electric. Actorul nu a fost ranit, informeaza postul de radio 1010 WINS, care face parte din grupul CBS. Politistii spun ca nu pot sa confirme detaliile acestui incident.

 

Hugh Jackman le-a spus politistilor newyorkezi ca agresoarea sa il urmareste pe el si pe familia sa de mai multa vreme.Katherine Thurston a fost acuzata oficial de hartuire.


Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in roluri diverse, in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" si "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson. Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar. In acest an, starul australian a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din musicalul "Les Misérables".

 

Peste cateva luni, actorul isi lanseaza si in Romania noul sau film, The Wolverine, care intra in cinematografe incepand cu 26 iulie 2013.

 

 

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies