marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O franciza de 3 miliarde de $ construita pe viteza. Primul poster de promovare pentru Fast and Furious 6

Universal a lansat primul poster de promovare pentru Fast and Furious 6, urmatoarea parte a francizei de 3 miliarde de dolari asa cum se promoveaza producatorii peliculei.

O franciza de 3 miliarde de $ construita pe viteza. Primul poster de promovare pentru Fast and Furious 6

Inca de la finalul filmului Fast Five – Jaful de la Rio, producatorii au inceput sa promoveze si partea a 6-a a francizei. Universal Pictures a confirmat inca de anul trecut faptul ca se lucraza la Fast and Furious 6 si 7 despre care se spunea ca se vor filma in acelasi timp. Deocamdata se stie ca in aceasta vara intra in productie partea a sasea care are ca data pentru lansare: 24 mai 2013.


Conform zvonurilor, actiunea se va desfasura in Europa, iar filmul ar avea ca varianta de titlu Fast and Furious Sixth Gear. Scenaristul ramane Chris Morgan, iar regizorul este Justin Lin – o echipa foarte buna conform incasarilor de la Fast Five. In 2011 acesta a facut peste 626 milioane de dolari cu un buget de 125 de milioane de $.

Dwayne Johnson va face din nou echipa cu Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster iar filmarile se vor desfasura in mare parte in Londra si Berlin. Lor li se va adauga debutantul in serie Luke Evans( Zeus din Immortals). S-a zvonit ca Gina Carano si Rihana ar putea sa fie si ele in distributie.


Celebrii membri ai echipajului de curse de strada se implica intr-un nou jaf uimitor, iar rolul lui Luke Evans ca  personaj negativ este de lider al unui alt echipaj care incearca sa puna la cale acelasi jaf.

Anterior rolul de antagonist al filmului i-a fost oferit lui Jason Statham, care a refuzat sa se implice in acest proiect.


“Nu credeam ca o sa ajungem sa filmez Fast Six. O sa facem acest lucru pentru ca avem deja echipa formata si fiecare stie foarte bine rolul sau. Totusi aveam cateva probleme pe care incercam sa le rezolvam, stim sigur ca filmam Fast 6 si momentan o sa ne gandim mai tarziu la Fast 7", a declarat Justin Lin pentru MTV. Se pare ca producatorii au decis sa spuna stop francizei dupa filmul cu numarul 7, insa banii ii pot face pe acestia sa se razgandeasca. Totul depinde de incasari. Anul trecut, Fast Five a reusit sa stranga cele mai multe downloaduri ilegale pe net.

Fast Five ( 2011)
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Regie: Justin Lin
Buget: 125 de milioane de $
Incasari: 626 de milioane de $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies