marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O lună întreagă de distracție la PRO Cinema! Află ce surprize te așteaptă în prima lună din vară

Ziua Copilului este aproape, iar PRO Cinema o sărbătorește cu fast! Toată luna iunie, PRO Cinema va difuza filme care îi vor face pe toți – copii și adulți deopotrivă – să se simtă grozav și să se distreze.

O lună întreagă de distracție la PRO Cinema! Află ce surprize te așteaptă în prima lună din vară
În ziua de 1 iunie, telespectatorii pot urmări comedii clasice, precum Încurcături sentimentale și Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit, dar și filme de acțiune sau aventură, ca Lassie și Incredibilul Hulk. Mai mult decât atât, prichindeii se pot bucura de animația Cu toţii la surf 2: Mania valurilor.
 
De asemenea, alte pelicule surpriză vor fi difuzate de-a lungul lunii iunie. În fiecare seară de vineri, începând cu 20:30, întreaga familie se poate bucura de comediile ce au făcut istorie: Un socru de coșmar, Doi cuscri de coșmar și O familie de coșmar.



Cunoscutele filme de aventură Jurassic Park, Lumea dispărută: Jurassic Park și Jurassic Park III vor putea fi vizionate în fiecare duminică seară, începând cu 20:30. Nu în ultimul rând, copiii, și nu numai, vor avea parte de seria de animații comice și recreative, ce au ca protagonist un porcușor: Babe - Cel mai curajos porc din lume și Noile aventuri ale lui Babe în oraş.
 

O mulțime de alte titluri care se potrivesc mănușă pentru prima lună de vară, de distracție, vor fi pe PRO Cinema, printre care și Casper, Familia Flintstones, Sunt un mic ticălos 3, Angry Birds – Filmul, Năzdrăvanii din pădure și Pan.

Nu ratați șansa de a petrece timp de calitate cu cei dragi și de a vă simți iar... copii! Sărbătoriți luna copilăriei pe PRO Cinema!

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies