marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O necunoscuta a pus mana pe  unul din cele mai ravnite roluri de la Hollywood!

Un nou star a fost gasit! Baz Luhrmann regizorul de la Marele Gatsby unul din cele mai asteptate filme de anul viitor si pe seama caruia s-a creat mare valva a anuntat inca un actor in distributie.

O necunoscuta a pus mana pe unul din cele mai ravnite roluri de la Hollywood!

Necunoscuta Elizabeth Debicki  va juca rolul lui Jordan Baker in drama 3D pentru care filmarile vor incepe in august.

Este un rol enorm pentru cineva de care nu a auzit nimeni pana acum scriu tabloidele americane surprinse de faptul ca fata nu are pagina pe IMDB sau pe celebra enciclopedie online wikipedia.


Elizabeth Debicki  este o australiaca proaspata absolventa a Colegiului de Arte.


"Am fost surprinsi de rezultate. Elizabeth ar putea fi numita o descoperire. A intrat bine in pielea personajului la casting, relatia pe care a stabili-o cu Tobey Maguire a fost excelenta, este atletica si are carisma. Suntem incantati de ea" a declarat regizorul.


Leonardo DiCaprio va juca rolul bogatului si misteriosului Jay Gatsby , Tobey Maguire il va interpreta pe Nick Carraway - naratorul din roman, iar Carrey Mulligan o va juca pe iubita lui Gatsby, Daisy Buchanan, care era casatorita cu industriasul Tom Buchanan.


Romanul "Marele Gatsby", scris de F. Scott Fitzgerald in anul 1925, a fost de mai multe ori adaptat pentru marele ecran, una dintre cele mai apreciate ecranizari ale sale fiind cea din 1974, cu Robert Redford si Mia Farrow, in regia lui Jack Clayton.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies