marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O nouă apariție à la Sophia Loren a superbei Mădălina Ghenea, după încheierea filmărilor la „Deep Fear“

Sub soarele Dubaiului, frumoasa româncă e protagonista unui nou pictorial senzual, în stilul care-a conscrat-o.

O nouă apariție à la Sophia Loren a superbei Mădălina Ghenea, după încheierea filmărilor la Deep Fear
După luni întregi în care a îndurat frigul – și nu oricum, ci sub apă! – pentru filmările la pelicula „Deep Fear“, în care îi dă replică lui Ed Westwick, Mădălina Ghenea a fugit la cald, în însoritul Dubai. Astfel, i-a împlinit și dorința arzătoare a fiicei sale de a-și sărbători ziua de naștere undeva, pe o plajă unde e cald și bine.

Zis și făcut! De îndată ce s-a dat strigat ultimul „Cut!“ pe platourile de filmare din Malta, Mădălina și Charlotte și-au făcut bagajele ca pentru o vacanță de vară și au ajuns în Emiratele Arabe Unite. De altfel, acolo au și petrecut Paștele catolic, nu lipsit însă de evenimente, căci una dintre persoanele lor dragi a ajuns la spital, la terapie intensivă – imaginile punându-i pe jar pe fanii internauți ai actriței, care credeau că ea însăși a fost internată.

După această sperietură, rezolvată cu ajutorul unor contacte sus-puse și a personalului medical dintr-un spital de top, Mădălina Ghenea s-a putut relaxa și i-a putut oferi lui Charlotte vacanța promisă. Una cu dulciuri, plajă, distracție, cine pe malul mării sau cu prietenii și multe, multe poze.


Într-un asemenea decor, superba româncă nu putea să nu se lase fotografiată așa cum știe ea, activând acea latură a senzualității sale care o face să arate ca splendida Sophia Loren în tinerețe. Doar nu degeaba i s-a dat acest apelativ și chiar și a fost distribuită în rolul Sophiei din producția biografică „House of Gucci“!


Îmbrăcată în alb, într-un set format din fustă largă și bustieră crop top, care i-a evidențiat nurii, Mădălina Ghenea a radiat sub soarele Dubaiului. Modelul și actrița stabilită de ani buni în Italia și-a însușit perfect aerul din peninsulă și pare o italiancă veritabilă. Oricum, se vede cu ochiul liber că e o seducătoare înnăscută, iar aparatul de fotografiat o iubește din orice unghi.
 
FOTO: Instagram/@iya_shengelia_photographer

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies