marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O noua versiune “Dune” va ajunge in curand pe marile ecrane

Nu va mai dura mult pana cand fanii SF vor putea sa isi vada povestea preferata intr-o superproductie marca Paramount. Clasicul roman science-fiction “Dune” va fi transformat in curand in film, dupa ce studiourile Paramount i-au ales pe Peter Berg pentru a regiza pelicula si Kevin Misher pentru a o produce, potrivit Variety.

O noua versiune “Dune” va ajunge in curand pe marile ecrane

Desi Berg este un actor devenit regizor, fiind cunoscut mai ales pentru rolul din celebrul serial
“Chicago Hope”, cei de la Paramount au incredere in abilitatile sale regizorale. Peter si-a mai pus amprenta pe filme ca “Friday Night Lights”, “The Kingdom” si mai noul “Hancock”, in care Will Smith are rolul principal si care urmeaza sa apara pe marele ecran.

De altfel, Berg si Misher nu sunt la prima colaborare, ei facand echipa si la realizarea filmului “The Rundown”. Deocamdata, scenaristii adapteaza romanul lui Frank Herbert, asigurandu-se ca ecranizarea nu va fi cu nimic mai prejos decat cartea.

Aceasta nu ar fi prima transpunere a lui “Dune” pe crane. O versiune a lui David Lynch a fost realizata in 1984, iar in 2000, William Hurt juca intr-o mini-serie TV a cartii.

“Dune”-ul lui Berg ar trebui sa apara in cinematografe in 2010.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies