marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Odata ce l-ai vazut nimic nu te mai poate salva. Sinister, numit cel mai inspaimantaror horror din 2012

Odata ce l-ai vazut nimic nu te mai poate salva - sunt sloganul de promovare a unui horror care pana acum a primit peste Ocean recenzii neasteptat de bune. Sinister este un horror psihologic cu Ethan Hawke in rolul principal si produs de Jason Blum, unul dintre producatorii seriei Activitate Paranormala.

Odata ce l-ai vazut nimic nu te mai poate salva. Sinister, numit cel mai inspaimantaror horror din 2012


Sinister este scris si regizat de Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose , The Day the Earth Stood Still) si urmareste povestea lui Ellison (Ethan Hawke ) un scriitor de romane politiste care isi cauta inspiratia in locuri clasice: el se muta impreuna cu familia sa intr-o casa unde s-au petrecut niste crime groaznice. Dupa ce gaseste niste casete video ciudate pe care au fost filmate tot felul de crime, isi da seama ca a facut o greseala mutandu-se acolo. Dar evident ca este prea tarziu... O creatura supranaturala Bagul declanseaza teroarea.


Pelicula care se va lansa la cinema in SUA in luna octombrie a fost numita "cel mai infricosator horror al anului" de catre movies.com. Filmul este realizat in stilul de documentar fals sau found-footage dupa modelul Blair Witch Project, Cloverfield, Paranormal Activity, REC. Chiar daca cineastii au cam abuzat de tehnica found-footage in ultimii ani, primele recenzii ale peliculei Sinister au fost neasteptat de laudative.


Celalalt scenarist al filmului C. Robert Cargill a povestit ca a fost inspirat de un alt film horror The Ring atunci cand si-a imaginat povestea din Sinister. Pelicula este distribuita de Summit Entertainment si ii mai are in distributie pe Vincent D'Onofrio, James Ransone, Fred Dalton Thompson, Clare Foley, Juliet Rylance, Michael Hall D'Addario, Victoria Leigh, Nicholas King. In Romania nu are inca o data de lansare.



 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies