marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine din mult asteptatul film al lui Oliver Stone: Savages. O distributie impresionanta printre gloante si droguri

Fanii regizorului Oliver Stone, premiat cu 3 Oscaruri, asteapta cu nerabdare inca de acum un an thriller-ul politist Savages care are o distributie impresionanta. Prima imagine din film a fost facuta publica si ii duce pe Benicio Del Toro si Blake Lively  printre gloante si droguri.

Prima imagine din mult asteptatul film al lui Oliver Stone: Savages. O distributie impresionanta printre gloante si droguri

Oliver Stone este scenaristul, producatorul si regizorul peliculei "Savages", un thriller inspirat din universul traficantilor de marijuana. Filmul are la baza romanul scris de Don Winslow, iar scenariul prezinta povestea a doi tineri care locuiesc pe o plaja din California si traiesc pe picior mare din cultura si traficul de marijuana.


Doi prieteni, Chon, un fost agent al fortelor speciale (Taylor Kitsch) si Ben, un intelectual ( Aaron Johnson) traiesc linistit si placut in Laguna Beach, California, unde produc si vand marijuana, pana cand frumoasa Ophelia (Blake Lively), complicea, dar si iubita lor, este rapita de un cartel de droguri, condus de Lado (Benicio Del Toro) si  Elena (Salma Hayek). Fortati astfel sa-si cedeze afacerea rivalilor mai puternici, Chon si Ben recurg la un plan violent si sangeros, complicat de personaje si evenimente neprevazute.
 

Din distributie fac parte Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch, Demian Bichir, Joel David Moore, Mia Maestro. Savages se va lansa in cinematografe  pe 28 septembrie 2012.


Regizorul s-a intalnit  cu o multime de actori cunoscuti pentru rolul lui Ben: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Garrett Hedlund sau James Franco. Acesta a ajuns pana la urma la Aaron Johnson care a mai jucat in Kick-Ass (2010) si Nowhere Boy (2009).



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies