marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Munn a atras privirile la Gala Premiilor GQ cu un decolteu adanc: rochia cu care actrita a facut senzatie la Londra

Considerata una dintre cele mai sexy femeie de la Hollywood, Olivia Munn a fost in centru atentiei la Gala Premiilor GQ datorita tinutei incendiare cu care a atras toate privirile celor prezenti la eveniment.

Olivia Munn a atras privirile la Gala Premiilor GQ cu un decolteu adanc: rochia cu care actrita a facut senzatie la Londra


Imbracata intr-o rochie de dantela lunga, multata, de culoare gri gri, Olivia Munn si-a evidentiat atuurile fizice printr-un decolteu generos care a lasat la vedere bustul impresionant, dar si posteriorul bombat.

 

La 32 de ani, pe langa cariera pe care si-a construit-o in ultimii opt ani cand a debutat cu un rol in filmul Scarecrow Gone Wild, actrita a iesit in prim plan si datorita frumusetii si a corpului care au propulsat-o in topul celor mai sexy vedete de la Hollywood, fiind inclusa in fiecare in clasamentele de specialitate.

Nascuta in Oklahoma, din parinti cu origini chineze si germane, Olivia Munn si-a trait cea mai mare parte a copilariei in Tokyo acolo unde lucra tatal vitreg cu care mama sa s-a casatorit pe cand ea avea doi ani. Dupa divortul parintilor, Olivia s-a mutat din nou in SUA si si-a dedicat adolescenta visului sau, acela de a deveni actrita. In 2004 si-a incercat norocul in televiune, la postul TV Fox Sports Net, insa nu s-a adaptat si a renuntat destul de rapid. "Incercam sa fiu ceea ce nu puteam si nici nu-mi doream. Nu eram deloc in largul meu in acel mediu", a explicat Olivia.

 

 

La cateva luni dupa incheierea acelei experiente, Olivia a primit un rol secundar in filmul horror Scarecrow Gone Wild, iar din acel punct lucrurile au inceput sa se aranjeze in viata frumoasei actrite.

 

In 2006, a fost distribuita in serialul Attack of the Show, apoi au urmat rolurile din Greek (2009), Perfect  Couples (2010) si The Newsroom (2012). Pe langa aparitiile din sitcomurile americane, Olivia Munn a interpretat rolul lui Chess Roberts in Ion Man 2 (2010), apoi a facut parte din distributia filmelor I Don't Know How She Does It (2011), iar in acest an poate fi vazuta in productiile Magic Mike si The Babymakers.

 



Pe langa cariera prolifica din actorie, Olivia Munn si-a dedicat timpul si altor pasiuni, iar in 2010 a publicat cartea  Suck It, Wonder Woman: The Misadventures of a Hollywood Geek, iar din 2011 este o membra activa a asociatilor care se ocupa cu protejarea drepturilor animalelor.
 

 

In 2012, Olivia Munn  a aparut in primul sezon al serialul The Newsroom, cu Jeff Damiels, al carui scenariu este semnat de Aaron Sorkin.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies