marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde i-a lasat pe englezi cu gura cascata intr-o rochie spectaculoasa la premiera Cowboys & Aliens  

Aparitie de senzatie a actritei de 27 de ani Olivia Wilde la premiera filmului Cowboys & Aliens in Londra, eveniment care a fost LIVE VIDEO si pe www.procinema.ro

Olivia Wilde i-a lasat pe englezi cu gura cascata intr-o rochie spectaculoasa la premiera Cowboys Aliens

Actrita si-a facut aparitia la brat cu Daniel Craig si Harrison Ford, colegii ei de platou, intr-o rochita indrazneata neagra cu buline prin care a lasat cam mult de admirat fanilor.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA PREMEIRA


"Am avut foarte multe de invatat de la Daniel ( n.r. Daniel Craig). Este un actor mare si atat de modest. Am incercat sa-l urmaresc cu atentie"a declarat Olivia Wilde in fata zecilor de fotografi.

"Am avut sansa sa ma prefac ca sunt cowboy si sa joc alaturi de Harrison Ford. Nu puteam rata acest moment" a povestit Daniel Craig.


Cowboys & Aliens  este un thriller de actiune care va  va purta prin vestul salbatic, unde un cowboy singuratic va conduce o revolta impotriva terorii venite din alt Univers.


Regizorul John Favreau, care are o cariera impresionanta in superproductii, regizeaza filmul-eveniment al verii 2011, care combina genul western clasic cu genul SF intr-o maniera cu totul originala: Cowboys & Aliens. Daniel Craig si Harrison Ford sunt protagonistii filmului, condusi de o echipa de realizatori de top: Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Alex Kurtzman si Roberto Orci.


Sursa foto: Getty

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies