marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde s-a maritat cu Chris Hemsworth pe platourile de la Rush

Frumoasa Olivia Wilde aproape ca le-a oferit admiratorilor ei un infarct cand presa americana a anunta inselator ca s-a maritat.

Olivia Wilde s-a maritat cu Chris Hemsworth pe platourile de la Rush

Actrita care filmeaza in aceste zile in Londra s-a casatorit pe platourile de filmare cu actorul australian Chris Hemsworth (cunoscut pentru rolul din Thor), totul a facut insa parte din scenariul de la pelicula Rush. Cei doi aduc anul viitor pe marile ecrane un film despre rivalitatea pilotilor de curse Niki Lauda si James Hunt. In rochie de mireasa si cu parul vopsit blond, Olivia Wilde a atras toate privirile la filmari.  In viata reala Olivia a divortat anul trecut de Tao Ruspoli, cineastul cu origini italiane cu care a fost maritata din 2003.
 

Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl  si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau.
 

Olivia Wilde o va interpreta pe supermodelului Suzy Miller nevasta lui James Hunt care l-a parasit pe acesta pentru a se casatori cu actorul Richard Burton. Suzy Miller s-a casatorit cu James Hunt in 1974. Filmul Rush va urmari rivalitatea sportiva dintre cei doi piloti, in anii '70 si va avea un scenariu semnat de Peter Morgan cel care a produs Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Filmul Rush se va lansa in 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies